Автор Тема: Магазин Любов град Пловдив  (Прочетено 2738 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен magic_paladin

• Активен потребител
  • Публикации: 65
  • Нас. място: Пловдив
Магазин Любов град Пловдив
« : вторник, 21 юли 2009 г., 18:51 ч. »
Вчера 20.07.2009 се разхождам по главната и по едно време се досетих,че храната на папагалите (вълнисти) беше намаляла и затова се отбих до всевъзможно най-близкия Зоомагзин,а именно магазин Любов.Отивам до магазина и попитах каква храна за папагалчета предлагат...каза ,че има в кутия и наливна.Взех 1 килограм наливна,като от преди това продавача каза че миналият ден е бил отворил пакета.Отивам си аз до нас и отивам да изсипя храната в чувалчето,което ги слагам но в момента който отворих пликчето видях ,че има гъгрици и то не едно или две,а много ужасно много.Но не стига и това ,но малко като се позагледах видях,че освен гъгрици има и червей и пак в доста голямо количество.Бяха подобни на тези,които ядат плодовете...малки,тънки,жълти с кафява глава.А сега ми кажете как мога да дам такава храна на малки хайванчета,който си гледам от 2 години  :( .
Въпреки,че форума е за рибки реших да публикувам тази тема,защото е логично ,че ако е такава храната на папагалите такава сигурно е и тази на рибите а и за  останалите животинки.
Извод за Пловдивчани ^_^ :Не пазарувайте от Зоомагазин Любов.
ПП:Това е лично мое мнение!

Неактивен kamos

• Активен потребител
  • Публикации: 439
  • Нас. място: Несебър
  • Антон Ганчев
    • Linux blog
Отг: Магазин Любов град Пловдив
« Отговор #1 : вторник, 21 юли 2009 г., 19:46 ч. »
Не купувайте насипна храна - много по лесно ще се избегнат тези проблеми.
.Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...           (Кочетов С.М.)

Неактивен Stas

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 1 554
  • Нас. място: София
  • Станислав Бояджиев
« Отговор #2 : сряда, 22 юли 2009 г., 01:24 ч. »
Кофти, но ... На папагалчетата няма ли да им хареса мръвката?

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #3 : сряда, 22 юли 2009 г., 10:18 ч. »
Хахахаха! Ти изби рибата направо! Това да не са дискуси!
Много хора тук знаят, че аз съм запален папагаловед. :) Аз не купувам насипна храна отдавна. Моят харесва най-много т.нар. крекер (или кракер :) ) Купувам и храна на опаковки, от комбинираната, сещам се да поглеждам и за срока на годност.
А тази, която си я купил, просто я върни в магазина.
Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен Stas

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 1 554
  • Станислав Бояджиев
« Отговор #4 : сряда, 22 юли 2009 г., 11:09 ч. »
Добре де, аз съм виждал, че птиците обичат червеи. Папагалите отказват ли ги? Точно тези червеи пък едва ли са мръсни, т.е. хранят се с храна за папагали.

Неактивен discus

• Активен потребител
  • Публикации: 139
« Отговор #5 : сряда, 22 юли 2009 г., 11:24 ч. »
Стасе не всички пилци ядат червеи, има доста дето папкат плодове,семки и други производни растителни храни, други папкат само насекоми и т.н..  :drinks:

Неактивен magic_paladin

• Активен потребител
  • Публикации: 65
  • Нас. място: Пловдив
« Отговор #6 : сряда, 22 юли 2009 г., 11:31 ч. »
Вълнистите папагали са изцяло вегетарианци.Моите хайванчета най-обичат марули,резенчета ябълки и други плодове...но да ядат мръвка не съм чувал.
ПП:купих наливна,защото храните в кутийка бяха се на някакви неизвестни фирми.А и просото беше много ситно-точно такова каквото обичат.

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #7 : сряда, 22 юли 2009 г., 19:17 ч. »
Предишният ми папагал пощипваше мръвка в интерес на истината, но за да я разхвърли около себе си. Този сега ако ви кажа какво яде... Умира за сирене бозайникът му с бозайник!
Искам България ЗЕЛЕНА!

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.