Други > Лафче
АкиваримуБГ или БАЕ не обичат темите зададени от нас.
Daniel:
За два дена видях до кво дередже е стигнало прослолутото БАЕ, пълна липса на компетентнтност слаба организаця и тотален разпад и най лесния начин да прикрият всичко е да трият неудобните теми за тях (това ми показа колко са слаби, преди него забелязвах и се чудех защо в интернет се появи аквапортал.бг).
Вчера си истрих профила в БАЕ и никога повече няма да посетя този сайт, след като админа ми истри темата зададена до него без да ми отговори, така се получи и с темата на Kratun.
Искам да кажа нещо на всички който са засегнати по един или друг начин от управяващите на БАЕ, те не се интересуват от вас и от това какво правите за тях. За какво седите там, за да се подиграват с вас ли? Задайте си този въпрос.
Благодаря на хората който ме поканиха тук и показаха какво е уважение към един потребител като мен.
PLUFKATA:
:drinks:
Stas:
Дани, уважавам мнението на всеки човек.
Искам само да помоля за толерантност. За всички е ясно, че има причина за появата на Aquaportal.bg.
Вложените от нас усилия за развитие на БАЕ останаха незабелязани и отречени.
Няма проблем.
Предлагам да не се ядосваме и да не бълваме отрицателна енергия към други хора. Няма смисъл просто.
Нека се опитаме да направим от нашия форум едно полезно и приятно място за прекарване на свобоното време.
Призовавам ви да вложите енергията си за развитие на този форум.
Не искам да трия мнения на потребители, без те да нарушават правилата, но искам да помоля да не пускаме нищо лошо за БАЕ.
Мисля, че така е коректно. ОК?
Daniel:
Понеже там ни ми дадоха възможност да си изкажа мненйето го направих тук. От тук нататък няма нито да се интересувам от сайта с 3те букви и да пиша нещо за тях, там има страхотни хора който мн са ми помагали и мн. ги оважавам. Реакцията ми беше точно към един админ.
Атлантида:
Daniel -не се ядосвай излишно,въпреки,че е доста..хм..грубо точно админа да не ти отговори и направо да изтрие поста.
Нека благодарим на хората,които направиха този форум :)
Навигация
Преминаване към пълната версия