Други > Лафче
Без коментар, или...
ata_nas:
Никой ли няма да коментира събитията на оня форум (знаете кой)!?
Boby_:
--- Цитат от: ata_nas на петък, 14 ноември 2008 г., 21:53 ч. ---
Никой ли няма да коментира събитията на оня форум (знаете кой)!?
--- Край на цитата ---
Ами какво да коментираме?
Аз казах другаде - колебаех се как да разпределя времето си между един форум без минало и един без бъдеще. Лицето Начев реши вместо мен.
Stas:
Аз мисля, че този форум е за акваристика и подобни теми не се толерират.
За хората с неизживяно детство и мания за власт има други форуми.
Предлагам засега да не коментираме тук. (Катинарче!) ;)
malomir:
Имаше един виц навремето:Един пич се качил на висока сграда(това по времето на комунизма)и започнал да хвърля някакви листчета.Един милиционер видял какво става и му викнал:"Ей ти какво правиш там бе?"Оня казал-"Хвърлям позиви"Милиционера вдигнал един и гледа листа празен.Попитал пак-"Абе какви позиви то тук нищо не пише"А оня му отговорил-"Е какво да пише то всичко е ясно"
Виолета:
Надявам се останалите да ме извинят, но аз ще я отключа темата.
Не ми се иска по този въпрос да има ограничение и да не се коментира, защото хората очевидно се въздържат да пишат в aquariumbg. Само искам да помоля - нека не правим сеири. Лично за себе си ще кажа, че и аз, както и останалите, смятам, че съм дала нещо на другия форум, но и той ми е дал много. Без него нямаше да познавам вероятно никой от вас, а аз смятам, че не форумите са важни, а хората. Ще призная, че си обещахме да не казваме лоша дума за БАЕ, аз специално ще си спазвам обещанието. На много от вас съм ви разказвала защо направихме тази стъпка, надявам се да ни разбирате.
Това е накратко от мен, ние мислим, че направихме вярната крачка, а кой е прав ще покаже бъдещето.
Навигация
Преминаване към пълната версия