Ами те май и от животни не разбират. На тигъра дясното му око течеше, а лявото сухо - добре. Значи има проблем с дясното и се нуждае от ветеринар. Не знам, може да е идвал. Но това при всички случаи означава лоши условия на живот, а защо. Всички занем как е с рибите. Другите животинки не са по различни от тях. Не знам за какви заплати работят зооработниците там, но отношението им не е никак добро. Входната такса се е повишила двойно, а резултат няма. Не обвинявам управата.
Абе като се замисля, че повечето българи работят само за заплата........какво да го обсъждам повече. Не знам за какво живеем вече. Притъпен е смисъла на живот на болшинството българи. За какво да живееш и на какво да се радваш........Говоря по принцип.
Ако речем да се сравняваме с чужденците, та нали и ние сме европейци, ...... ами с ръка на сърце мога да кажа съдейки по мене си, ами те не са по добри от нас. Обаче далеч по добре заплатени и като се захване за поставената задача работи с хъс и се вживява. Де Бай Ганьо така. Болно ми е.