Аквариум имам от доста време, просто го бях зарязал при родителите от около 5 години

.Намерих му място при мен и преди 3 седмици го преместих и се запалих яко.Аквата е малка 90 литра с вътрешен филтър sunsun 800 l/h , обмислям да си направя един самоделен канистър,но на по късен етап, сега на първо място е капака, че стария го бях направил за 5 мин от фибран като бях на 17 (облицован с тапет изглежда си добре, но трябва да се занимавам с нещо). Относно рибките бяха останали 2 трихогастера, 2 огнени барбуса и 2 анциструдинси.Оня ден ходих до един зоомагазин и си зех едно зелено лабео,една сребърна акулка, 5 барбуса тетразона и 2 сомчета таракатум.
И въпреки, че гледах всичко да е наред за три дни един по един умряха 3 барбуса (нямам обяснение), та сега не зная какво да ги правя.Останалите 2 са си весели, но дали да им зема другарчета, че да са си пасаж или да ги оставя так (моля за съвет).Относно микроразборите, много ми харесват, но това лабео ме съмнява да не ги подгонва, пък и да не станат много за аквариума (пак, ако може съвет

).
Може всичко това да не е за тая тема,но съм нов във форума и ми трябва малко време да се ориентирам.
Поздрави на всички.