Аквариуми > Нано аквариуми
Аквариум 25 литра
Ivonche:
Много благодаря!!!
Всички риби са красиви, ще им обърна специално внимание в магазина. А Микроразбора галакси могат ли да съжителстват неонки или ще се чувстват по-добре сами? Изглеждат много екзотични :)
Забравих да попитам и за грунд. Какво да сложа? Кварцов пясък? Извинявам се за невежеството :-[
aquaworld:
Съжителстват си перфектно с неонки, но все пак трябва да се съобразиш с размера на аквариума, на който си се спряла. И двата вида се пасажни и затова не мисля, че е добра идея да вземеш от двата, защото ще пренаселиш и е голяма вероятността да се получи ефекта "мътен буркан". :crazy:
Ivonche:
Вероятно ще го "заселя" с микроразбора. Децата много ги харесаха :)
Възможно ли е в толкова малък аквариум да сложа и друг дребен обитател? Може би някое дънно животинче? И колко допустимо микроразбора да сложа..6,8? Страхувам се да не го пренаселя .. не си личи, че съм имала аквариум навремето, нали :grin:
Благодарности :bow:
Pac:
Можеш и 10 микроразбори да сложиш. Като дънни риби мога да ти препоръчам отоцинклуси:
http://www.aquaportal.bg/Fish/details.php?Fish=412
За съжаление са малко претенциозни към условията в аквариума, но иначе са много подходящи за малък съд и ще ти чистят стъклата. Ако не са отоцинклуси може да сложиш и някакви по-дребни коридораси, като последната рибка от изброените от мен по-горе.
phalenopsis:
Pac, Коридорас пигмей знаеш ли от къде може да се вземе?
Навигация
Преминаване към пълната версия