Аквариуми > Нано аквариуми

още едно нано

(1/2) > >>

Vasto Lorde:
Здравейте! Реших и аз да постна моето нано в раздела, макар да не е нещо особено красиво...малко параметри:
обем - 6л. (24х18х14см вътрешен обем)
осветление: 8W икономична крушка
филтрация: Aleas 338, 300L/h
растения: мъх и малко анубиас
обитатели: десетина скаридки черита + 3 новородени молинезии (за временно отглеждане)
стартиран е октомври 2012, откогато са и първите снимки. Последните са от днес.
Следващия месец имаше ужасни проблеми с зелените водорасли, нишките бяха окупирали всичко, но за още месец изчезнаха. Доста е неугледен, но поне е стабилизиран... надявам се да го развия по-добре. Ако някой има критики и съвети, ще ги чуя и определено ще са ми от помощ  :)
П.С. извинявам се за мъглявото качество, с мобилния сапуняк толкова...  :surrendered:

Христо:
Ако сложиш черен грунд си мисля, че черитата ще изпъкват повече. Другото което е... така заровен анубиаса е пътник  :diablo: Ризомата на анубиаса не трябва да се заравя в грунда, а да е над него завързана за някое клонче или камъче.  Друг е въпроса, че анубиаса ти ще хване ксенококус от прякото осветяване.

Gothica:
Много ми харесва  :ok:

Vasto Lorde:
Ето го след преподреждане, от 2 седмици с нов черен грунд :)

черитата обаче не пускат червен цвят, седят си жълти, а се хранят и плодят без проблеми, нещо липсва ли им...?  :dontknow: Или не съм взел черита а нещо друго  :D

asito:
Тез скариди не са черита.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия