Потребители > Профили на потребителите

профилът на petarstefanov84

(1/172) > >>

petarstefanov84:
Здравейте,казвам се Петър,от пазарджик на 31 години.Като малък гледах рибки,предимно гупи и хелери в малки аквариуми.Сега отново се захванах от март месец,но малко по-сериозно и реших да си направя и аз моя си тема.200 литров аквариум 100 на 40 на 50 височина,25 килограма кварцов пясък сиво бял 3-5 mm,външен sunsun 302,отделно вътрешен филтър ресън,осветление 2 по 39 вата.От март месец имах 4 крибензиса,две мъжки и две женски,хвърлиха няколко пъти и сега общо са 9 крибензисите,като малките вече са големи почти колкото родителите си с изключение на едно две месечно крибензисче.

petarstefanov84:
Растенията са ми само анубиаси,различни видове,други рибки освен крибензисите имам един анцитрус и една аймониери от тези които чистят аквариума,в момента имам и голям проблем с водорасли,но взех препарати уж да ги премахнат.От март до сега освен крибензиси бях си взел и апистограми,но се разибих много по биотопни аквариуми и подарих апистограмите,имах и hemichromis,но след като разбрах колко са агресивни ги подарих в един магазин за рибки,с крибензисите нямам никакви проблеми.

petarstefanov84:
още малко снимки

Grey:
 Здравей и добре дошъл! Аквариума изглежда добре. Кокосовите черупки не са ми по вкуса, но явно на крибензисите им харесват. Осветлението ми изглежда жълто, какви пури има сложени?

petarstefanov84:
Не е жълто осветлението,а от настройките на фотоапарата,зависи дали е със светкавица и тнт,не мога да правя хубави снимки:)

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия