Рибки > Хищници в аквариума

Гледане на сребърна арована 10см.

(1/4) > >>

forrybg:
здравейте на всички любители на декоративни рибки. Исках  да помоля за малко съвети при започване на гледане на млада арована (сребърна).Става вапрос за рибка около 9-10 см. видимо че още е твърде малка  за сега я гледам в 200л акв. сас 5 пенгас 3-5см. 1 черен нощ 8см. 1 бета 3см. 1 Лабео биколор см. 1 Хапещ сом 8см. забелязах че лебеото започна да тормози всики и го преместих неможах да разбера  защо се получи така при условие че две седмици беше всичко наред нямаше конфликти, и се мисля дали да не махна и бетата защото забелязах че се опитва да побутва арована а забравих да спомена че арована е от три дена в акв.
2 - искам да добавя още две три рибки  1 -Огнена змиорка, 1-Нотоптерус чилата 1-Potamotrygon  ако си намеря :)
3 - течението какво да е по бързо и ли без течение за момента моето е леко поклаща растенията без вълнички.
4 - храна  мисля че с нея се оправих режа от купчето с червейчета колкото да може да го хапне и от храна за бетата също си похапва,  скариди за момента не иска и от специална храна сигурно като порасне
5 - залесяване предполагам пише че е блатна рибки и предполагам докато е малка трябва добро залесяване на повърхностна с големи растения за укритие
6- температура 27


 

bandita:
Започни да я храниш с малки парченца накълцана риба...махни това лебео и бета...температурата е добре...не надвишавай 28градуса.Храни я по 3 пъти на ден.Не и давай живи рибки..Прави смени на водата 2 пъти на седмица по 20% от водата че докато е малка е чувствителна към хигиената.

Vaseto77:
Имам проблем с бебе сребърна арована(8-10см).Има нещо като три черни рогчета на главата,държи се съвсем нлрмално.Проблем ли е?

malomir:
Направи една снимка ако можеш.

bandita:

--- Цитат от: Vaseto77 на понеделник, 13 август 2018 г., 23:02 ч. ---
Имам проблем с бебе сребърна арована(8-10см).Има нещо като три черни рогчета на главата,държи се съвсем нлрмално.Проблем ли е?

--- Край на цитата ---

не е проблем.Всички аровани са така .

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия