Рибки > Златни рибки

Защо стои на дъното?????

<< < (2/4) > >>

Grey:
 Ако е воднянка е пътник, не е задължително да настръхнат люспите. Въпросът ми за това дали така изглежда нормално рибата ще го поставя по друг начин - рибата нормално ли изглежда като плондир?

bones:
По принцип е дебела да,не знам дали има разлика с преди.

raiko:
Рибките изглеждат с "тъпи муцуни"....   Този тип деформация се получава при продължително отглеждане във вода с високо ниво на нитратите. Необходима е по-честа смяна на водата!

Bassill:
Здравейте, нов съм в отглеждането на риби, след едномесечно отглеждане на една Комета реших да ѝ взема другарче и по-голям акваиум. От четири дена е в новия аквариум заедно с новото си другарче. Аквариума е 35 литров с филтър 6 ватов 400л на час филтрация без растения. Днес обаче новата рибка започна да се държи странно от време на време рибката прилягва между камъчетата в единия ъгъл на аквариума и си мърда само гръбната перка за около 20-30 секунди. После започва да се щура из аквариума и да се гони с другарчето си. Така я видях да прави днес поне 5-6 пъти.
На какво трябва да е симптом това?

Опитах да я снимам:
https://youtu.be/f8-FGRO7S7E

Grey:
 Здрасти, нямаш азотен цикъл, сложил си рибки да се тровят с амоняк с други думи. Не виждам и повърхността на водата да се движи, а това е жизнено важно, за създаването на азотен цикъл и най-вероятно първата причина защо рибките се държат странно - няма достатъчно кислород във водата.  Прочети темата и карай по указанията. 35 литра за 2 златни е малко, за една дори е малко.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия