Рибки > Хищници в аквариума

Съвети за хищни риби - нещо такова...

<< < (229/231) > >>

dndechev:
още една  8)

dndechev:
И мъжкият скат, който е отделен в друг съд. Като не знае как да се държи със жените........така става.

uji:
Супер са рибите Дани!!!
Аз на твое място не бих махнал и една Цихла..... Доста време не бях активен и съм пропуснал някой твой дела, сега рибите как си ги разпределил - в голямата аква са само Цихли, а в малкия са Скатовете и Аровани, плюс трети съд за мъжкия Скат.....или бъркам нещо.
Относно менюто, пробваш ли с гранули или пак са само на замразена риба..... :drinks:

dimitarkrastev:
 :eyes: :eyes: :eyes:
Дани аз такива красиви Цихли и в нета не съм виждал!
Гледай какви "топарлаци" са. Недей им намалява броя, според мен ще съжаляваш вбъдеще ако го направиш. Знаеш в пъти по-добре от мен колко е невъзможно да се добавят риби като има голяма разлика в размера.
Цихлите са сами в голямата аква? Ще добавяш ли други риби? Не се ли разбират с Арованите?

П.С. И ти казваш на това, че не е за снимане? Представям си като го нагласиш какво ще е!  :yahoo:

dndechev:
Радвам се, че ви харесват моите каракуди.  :D
Аз също не бях активен доста време. Няма как ангажименти, но на рибите си им слугувам.....както винаги. На мен също не ми се махат, но блъсканията е голяма с такива риби. Преди да увелича филтрацията беше филм....голям филм. Бях стигнал до сериозни смени на вода (40-50%) през ден...най-много през два. Филтрите трупаха органика буквално за часове.
Сега вече е добре, но зад аквариума, в другата стая има един тон вода още. И все пак, като порастнат още.......незнам какво ме чака. Никак не са лесни за гледане, но са ми слабост и ще се мъча до край.
В големия аквариум са 9 цихли, 2 женски ската и 3 гибицепса. Единият е огромен. Лятото го вадих и рулетката показа 49см. Сега видимо е по-голям. Мъжкия скат го занесох в София при един познат. Доста време го гледах отделно. Надявах се, че когато разликата в размера с женските стане осезаема да се получи. Уви нищо такова.....голям дивак.....къса парчета от мантията им и цялата вода става в кръв. Сега в неговия аквариум имам 2 бебета скатчета.Не издържах да го гледам празен, а го мислех за карантинен да бъде.
От лятото се мъча да отглеждам и две костенурки Матамата. Пак приключение. Само живи рибки искат и нищо друго.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия