Аз пък си мислех, че може и да са с по-добър цвят вече /като гледам тези на kimb/ - имам 11 от които само 2 май ще са мъжки. Тях плюс още 5 женски съм ги взел от Жоро от пазара, а отделно си взех още 4 дребосъка от Андрей /atsekov/. Последните 4 май ще са женски. Чудех се дали да не раздам първите жени, а да оставя четирите по-малки. Обаче тези от Жоро са с много по-наситено оранжев цвят на плавниците.
Този е временен аквариум и за сега няма да го снимам целия, че ще ме биете - много е претъпкан: Labeotropheus trewavasae (Chilumba); Metriaclima sp. "Membe Deep"; Melanochromis cyaneorhabdos (Maingano); Placidochromis sp. "Phenochilus Tanzania" (Star Sapphire); Copadichromis borleyi (Kadango). Живот и здраве, в края на май ще пусна снимки на новия.
Храня всеки ден с JBL NovoRift и през ден с JBL NovoTanganyika , че ми "издиша" филтрацията, а от чесъна мирише. И преди да попитате - няма проблем с диетата при Labeotropheus-ите. Иска ми се да ги снимам и тях, че най накрая започнаха да се преобличат 2 мъжки, ама много трябва да се извинявам после за качеството на снимките.