Потребители > Профили на потребителите
Аквариум на месеца!
Boromi:
Цецо , аз съм винаги на среща за такава помощ ! Истината е че има отлив от всички форуми и активността е в файсбук , но и друго забелязвам ! В групите в фейсбук почти никой не дава препратки към форумите като източник на ценна информация и има някакъв бум на грешни съвети от некомпетентни хора ! Което ме навежда на мисълта че , ако не се поддържат форумите след време ще стане така , че хората в хобито ще преокриват света на ново , което е жалко !
malomir:
Е държим си го. Колко толкова.
Lightning_boy:
--- Цитат от: Boromi на сряда, 01 април 2020 г., 22:10 ч. ---
Цецо , аз съм винаги на среща за такава помощ ! Истината е че има отлив от всички форуми и активността е в файсбук , но и друго забелязвам ! В групите в фейсбук почти никой не дава препратки към форумите като източник на ценна информация и има някакъв бум на грешни съвети от некомпетентни хора ! Което ме навежда на мисълта че , ако не се поддържат форумите след време ще стане така , че хората в хобито ще преокриват света на ново , което е жалко !
--- Край на цитата ---
Абсолютно вярно.
Аз лично влизам във форума редовно, поне 2-3 пъти седмично. Честно казано не чета във фейсбук какво пишат. Имам съмнение, че читавите акваристи не се занимават с фейсбук.
Ако ми трябва нещо - тук го търся.
Надявам се да се задържи форума още дълги години. Относно платформата, не виждам проблем. В крайна сметка сме тук да си помагаме, а не да се радваме на лачен форум.
:drinks: :drinks:
bustama:
Отлива от този форум, се оказа голяма грешка на задругата, така да го кажа. Много съжалявам за това, което стана, но също разбирам, че има неща, които са си вътрешни и всеки в края на краищата сам си носи кръста. Дано постепенно хората се завърнат, не само в този форум. Фейса си е един говорилник, нищо повече. Няма и как да бъде!
malomir:
В групата във Фейса даже и не ми се влиза. Такива "капацитети" се навъдили, че ми иде да вия. Направо няаам нерви да отговарям там. Е, правя понякога някакви плахи опити, но след това винаги бързо ми минава и малкото мерак, който ми е останал.
Така, че "продължаваме напред"
Докогато и докъдето.
Навигация
Преминаване към пълната версия