Аквариумите ти са много добре подредени! Невероятни са! Аз гледам риби от сто години/1989/, цялата ми тераса е в корени и камъни, целия хол в аквариуми, маркучи и канистри. Всичко е разхвърляно! Да кажем, че имам един аквариум подреден като хората и то благодарение на взаимстване от форума и други форуми!Гледам американци примерно десет вида от доста години/2500л общо/, това няма значение, ама да се похваля, съответно другите аквариуми са ми съпорт на основния,целта ми е рибите да се чувстват добре, не да участвам в изложби, хич не ми пука, забелязвам, че дискусфен ти прави забележки и те хока като жена си ли беше, абе... все едно пената да се кара на сър алекс, толкова недодялани съвети, преди твърдеше че геофагуси могат да живеят в 200 литра с растения и не ровели, и не пречели, сега гледам и на теб писал глупости, дано да прочете кво ти пиша, явно си е помислил, че си някаква нова шматка и ше си купиш пирани за 50 литров аквариум или някаква друга простотия, която твърди и му вярват тия чат акваристите дето сменят вода - снимат - сменят вода и след една година се отказват, щото им умрял един дискус