Борса > Магазини

Съботният пазар в снимки

(1/45) > >>

Stas:
СЪБОТНИЯТ ПАЗАР

Това е мястото, на което всички ние се събираме и подхранваме своето общо хоби - акваристиката!
Хубаво или лошо, красиво или грозно, това е единственото място в София, на което се събират толкова много от нас накуп.
Искам да покажа местата, на които лично аз се спирам, хората от които си пазарувам, които ми дадоха старта в началото и които продължават да ми помагат винаги, когато имам нужда.

Ето го самия пазар:

Евгени Младенов, човекът, който продава неоните, както и други красиви рибки и растения (сергия 58):

Васко Гогов, killiman, който както винаги има много клиенти (сергия 55):

Райко, един от двамата братя от Благоевград (човекът вдясно, сергия 49):

Най-левият човек е Венец - собственикът на онзи, леко миризливия зоомагазин на пазара и председател на дружество "Акваристика".

По тази пътека се стига до две други важни сергии...

Първата е на Николай Донов (Big_gonzo), който е дистрибуторът за БГ на Dajana Pet и вносител на качествени растения (сергия 10):

Втората е на Петко от Пловдив, вносител на AquaEl и на много качествените продукти на фирмата JBL (сергия 12):

Някъде към 11:30 хората се разотиват но настроението е на висота:

Добре, че форумът има и представителки като Tsvety, че иначе всичките снимки щяха да са прекалено скучни:

И докато ние се забавлявахме, някой съфорумници-търговци приготвяха рибената чорба от непродадената стока:

А някои доайени като чичо Мишо се забавляват на пазара вече цели 30 години!

И накрая... Какво е пазарът без кръчма "Чорбаджийницата"!
Някои не знаят къде се намира и по-добре! Понякога става твърде шумно и забавно!

Очакваме всички ентусиасти на Съботния пазар, всяка събота от 8:00 до 12:30 часа!
(След това сме на почерпка ;))

Stas:
Публикувам сега, но датата е стара.

Днес, 12.01.2008, въпреки отвратителното време (-6 градуса и гъста мъгла), се събрахме невиждано много хора от форума в кръчмата след пазара. Да не повярва човек!

Ето как изглеждаше групата:

Отляво надясно:
Violeta, N.Nobs, Tsvety, Veil, Lan, Ernest, Сашо, Big_Gonzo, Raven, Toxic. Stas е зад обектива и не се вижда. ;)

Ето останалите пиански снимки:

Биг гонзо излезе добре от третия опит:

Андрей беше малко далеч и не знам колко беше изпил...

Боби (Lan) така си седеше кротко-кротко...

С Ноби изядохме по 2 шкембе-чорби:

Мариан:

Цвети (малката, Toxic), в момента се прави на слънце:

Весо (Veil) се е скрил зад Цвети (голямата, Tsvety), и разглеждаха някакви непознати чудеса на техниката от Китай, с които може да си говориш с други хора от растояние...

Айде стига толкова, че останалото е цензурирано!

Stas:
По-добре късно, отколкото никога...
Ето малко ъпдейт по темата от миналата събота, 1 март 2008 г.
Доброто присъствие на пазара беше провокирано от Нина, която за пръв път се престраши да ни посети.
Не знам с какви впечатления е останала, но времето и компанията допринесоха за доброто настроение.

1. Всички се събраха на пролетно слънчице пред сергията на Big_gonzo...
(отляво надясно: N.Nobs, Tsvety, Nina, Raven, Discusfish)

2. А това е самият Big_gonzo (диша трудно, защото му е запушена устата):

3. Тук N.Nobs се прави на Big_gonzo, но май изглежда по-страшен от него:

4. Нина за пръв път на пазара:

5. Вили не е за пръв път, но за пръв път тази година е свалила якето!

6. И все пак е 1-ви март! Честита Баба Марта и ... размяна на мартеници :)

7. Ноби и Гонзо май си говорят сериозно... Не може да бъде!

8. По някое време, съвсем изненадващо се появи и Aquasaur. Той обикновено ходи рано-рано сутрин да зарежда магазина и в 10:00 го няма. Да, но е човешко да забравиш да купиш нещо... Който няма глава, има крака... Ицо си има крака, определено!  :-D Добре, че понякога забравя - иначе каквито сме поспаливи може и цяла година да не го видим!

9. А това е Евгени Младенов и моя милост. Млякото долу не ми е млякото всъщност. Това са сомчетата, които Нина донесе за Ernest. Ако беше мляко, бутилката щеше да е празна и в кошчето!

10. Хм. Понякога кръчмата "Чорбаджийницата" не работи... Отидохме в друга. Хубава храна, хубава компания... Тук бяхме весели, не беше минал един час от поръчката и не бяхме много гладни още.
На Вили гъбите бяха съвсем пресни - току що набрани, приготвени и поднесени!

Следващата сбирка вече би трябвало да е в Чорбаджийницата на открито!
Пролет иде!

Честит 8-ми март на всики жени!

Stas:
А това от 12.07.2008 г.

Ето късната компания! Онези ранобудните и висящите по цял нощ на пазара вече си бяха тръгнали...
И накрая остана каймака, разбира се ;)

И за да закрие купона пристигна и Боби с жена си. Поръчва си прав от уважение към сервитьора:

Stas:
Ето и най-актуалните снимки за момента от пазара.
Една слънчева есенна събота, 11.октомври.2008 г.

Имахме удоволствието да се срещнем на пазара с хора, които отдавна не бяха идвали.
В групата се включи и Коко от Пазарджик с няколко свои приятели.

На първата снимка е моя син Стефан в компанията на чичо Мишо и Евгени Младенов:

Пред масата на Гонзо се появи и Мариан с мистериозната си колежка с големи "очи" ... или очила, така и не разбрах точно, защото аз от такива работи не разбирам.

Петко с продуктите на JBL, както винаги усмихнат и любезен...

Отляво надясно: Коко (No Carrier), Стас, Боби (LAN), Виолета и Пенчо (Penchod):

Малко по-късно нещата се пренесоха по обичайния начин в кръчмата.
Е, този път не беше обичайната кръчма. Любомир Братоев, собственикът на "Чорбаджийницата" беше отскочил до Атон и ... заведението беше затворено, но благодарение на Жорикс открихме резервен вариант - "Българанъ":

Коко с компанията от Пазарджик и аз със сина, още трезвени:

Вили започна първа с алкохола:

Вече напреднали с яденето и пиенето...

А тук Гонзо искаше да ми каже нещо, но добре, че не го разбрах:

Ами толкова засега.
Малко късно пускам материала, но следващия път ще съм по-експедитивен.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия