Автор Тема: Преориантиране  (Прочетено 4973 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен NIKOLAIF

• Активен потребител
  • Публикации: 46
Преориантиране
« : неделя, 21 февруари 2016 г., 18:50 ч. »
Здравейте!Имам рибки от година е един месец,с две думи пълен аматьор съм още!Но със ваша помощ се надявам да напредвам полека лека.Разглеждах отново в форума и мисля,че се влюбих в един вид рибки ( цихлиди танганийци) дано не греша за вида!Имам 200 л. аквариум 100д.40 ш.50 в.дали ще е подходящ за тези рибки? И дали аматьор може дасе справи с тяхното отглеждане?Засега съм се спрял на един вид алтолампрологус колко от тях мога да сложа и какви други може да прибавя.Приемам съвети и забележки всякъкви.Ако темата не е за този раздел моля модераторите дая преместат.Благодаря предварително.ps.продалжавам да чета в форума и да се образовам о надъхвам още повече.

Неактивен ATANAS1111

• Активен потребител
  • Публикации: 54
  • Нас. място: София
  • Subaru Outback H6
Отг: Преориантиране
« Отговор #1 : неделя, 21 февруари 2016 г., 20:58 ч. »
Привет,
Пиши какъв точно алтолампрологус искаш,
желана бройка,филтрация на аквариума и ще получиш по-точни съвети.
И ако може малко поработи върху правописа
520 l.Tanganyika 

40 Tropheus Nkonde Bright yellow

288 l.Tanganyika

25 Tropheus Bulu Point OB

Неактивен NIKOLAIF

• Активен потребител
« Отговор #2 : неделя, 21 февруари 2016 г., 21:49 ч. »
Имам канистър на Сън сън 1400 л\ ч.Алтолампрлогус компресицепс спрял съм се на тези ,но искам да комбинирам и с други,но незнам с какв може.За бройка незнам колко мога да гледам в 200 литра.

Неактивен nikiK

• Активен потребител
  • Публикации: 275
  • Нас. място: София
  • Николай Колев
« Отговор #3 : неделя, 21 февруари 2016 г., 21:59 ч. »
Имам канистър на Сън сън 1400 л\ ч.Алтолампрлогус компресицепс спрял съм се на тези ,но искам да комбинирам и с други,но незнам с какв може.За бройка незнам колко мога да гледам в 200 литра.

Ами може да сложиш 10 тина бройки Компресицепси. От други танганайци- Юлидохромиси и някакви шел/ джуджета/ цихлиди. Варианти за 200 лт. има, не е като да няма, стига да си мераклия. :)
450 лт. / 180-50-50/ - Геофагуси/бразилски/ , Цихлазоми/Октоф./ , Скаларии /Манакапуру/ Андиакари/ пулхер/.......

260 лт.  / 130-50-40/ - Трихогастери / леери, жълти , синьо-мраморни/

Неактивен NIKOLAIF

• Активен потребител
« Отговор #4 : неделя, 21 февруари 2016 г., 23:29 ч. »
Мераклоя съм о още как.Само ще трябва някой от форума да има за продаване,че в Сандански няма откаде да купя.Тука няма нито един магазин за рибки.

Неактивен NIKOLAIF

• Активен потребител
« Отговор #5 : понеделник, 22 февруари 2016 г., 11:05 ч. »
Спряхсе на няколко вида .Искам да знам дали има съвместимост между тях.Алтолампрогус компресицепс,трофеус блек,юлидохромис транскиптус,крибинезис,боливийскорамирези,хемихромис лафалидис.Може и корекция на неподходящите риби,а и незнам от кои по колко мога да гледам.

Неактивен Tigara

• Регистриран потребител
  • Публикации: 6
« Отговор #6 : понеделник, 22 февруари 2016 г., 12:35 ч. »
Съвместими са алтолампрологус и юлидохромис.За трофеусите ти е малък обема, а останалите са така наречените цихлиди джуджета.
120l Tanganyika
Altolamprologus compressiceps gold head Kantalamba
Julidochromis regani Kipili
Ancistrus sp.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.