Автор Тема: Моите бети  (Прочетено 10101 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Slavi Yan

• Регистриран потребител
  • Публикации: 8
Моите бети
« : четвъртък, 25 юни 2015 г., 16:27 ч. »
Здравейте, ще се опитам да кача няколко снимки на бетите които развъждам,надявам се тази невероятна рибка да се популяризира и в България

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 917
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
Отг: Моите бети
« Отговор #1 : четвъртък, 25 юни 2015 г., 17:06 ч. »
Чудесна работа. Страхотни са. Мойте поздравления!

Неактивен Slavi Yan

• Регистриран потребител
« Отговор #2 : четвъртък, 25 юни 2015 г., 18:18 ч. »
Благодаря!  :rocknroll:

Неактивен discusfen

• Активен потребител
  • Публикации: 270
  • За контакти: 0893583724
« Отговор #3 : четвъртък, 25 юни 2015 г., 23:34 ч. »
Хубави риби имаш.Какви модели са.Аз мисля,че на първите две снимки са халфмууни  бляк дракон и ред дракон платинум.Другите са халфмуун плакат мустат гас.

Неактивен Slavi Yan

• Регистриран потребител
« Отговор #4 : петък, 26 юни 2015 г., 15:06 ч. »
Радвам се че ви харесат, дискусфен, правилно ги наименува,единствено пропусна бляк драгон блу  и на това от последната снимка в Азия го наричат фанси драгон, което е в същност марбл драгон

Неактивен discusfen

• Активен потребител
« Отговор #5 : петък, 26 юни 2015 г., 19:14 ч. »
Тук в България плакат форми не съм виждал поне от пред 5,6 години.Няма много ценители на риби с къси опашки.Повече се търсят халфмууни и делта халфмууни по възможност едноцветни.Като дойде клиента казва,че иска червена,синя,зелена,жълта,черна или бяла бета.Не знам там как се харчат,но тук повече от 10,12 лева за бета рядко  се дава.Женските се харчат на половин цена.

Неактивен Slavi Yan

• Регистриран потребител
« Отговор #6 : неделя, 28 юни 2015 г., 22:15 ч. »
Тук в България плакат форми не съм виждал поне от пред 5,6 години.Няма много ценители на риби с къси опашки.Повече се търсят халфмууни и делта халфмууни по възможност едноцветни.Като дойде клиента казва,че иска червена,синя,зелена,жълта,черна или бяла бета.Не знам там как се харчат,но тук повече от 10,12 лева за бета рядко  се дава.Женските се харчат на половин цена.

И тук е така, само напреднали любители поддържат плакат, тези които започват винаги го правят с опашати бети. Има голям интерес към халфмуун но са трудни за поддържане, воалните опашки се разпадат след една или две седмици в аквариуми на неопитния любител. Доколкото цената тя варира от 7€ за нормални цветове като синьо или смесен цвят до 40€ за бляк драгон. И както казваш женските са доста по-евтини но и доста оскъдни, почти е невъзможно да се намери качествена женска бета халфмуун. Най новия писък на модата сега е кинг кроунтайл.

Неактивен Wetdream

• Активен потребител -
  • Публикации: 173
  • Нас. място: Добрич
« Отговор #7 : понеделник, 06 юли 2015 г., 18:34 ч. »
Уникални!
От колко време искам да се сдобия с хубави хауфмоони или дракончета, но тук в Бг е трудно.

Неактивен Boromi

• Активен потребител
  • Публикации: 94
  • My name is ... Ицо :-)
« Отговор #8 : четвъртък, 23 юли 2015 г., 08:12 ч. »
Няма нищо трудно в България, просто не ви се занимава! Трудно се намираха бети 80-те и 90-те години, но от тогава до сега хобито се е развило много и от поне 6-7 години човек може да си поръча онлайн каквато си бета поиска , стига да се поровите малко в интернет и да имате нужните финанси и желание. Има и втори вариант , да се поръча чрез някой от големите зоомагазини които внасят рибки (най често от Сингапур, където пък е "Меката" но разнообразие от бети). Тук във Варна има поне два такива магазина , които даже каталог ще ви дадат да си изберете какво има в наличност в базите от където зареждат и на драго сърце ще ви приемат поръчката и не след дълго ще имате това което искате без никакви проблеми!

If looking for trouble ... in the right place ... just look at my face!

Неактивен Steliyan Ivanov

• Активен потребител
  • Публикации: 38
« Отговор #9 : четвъртък, 24 декември 2015 г., 15:23 ч. »
Borimi кои са тези магазини.Имам голям интерес. Аквамания мисля?
Животни: мишка панда, рак отшелник, скариди red cherry, мексиканска амбистома, леопардов гекон, мадагаскарски дневен гекон, морско свинче, 5 канарчета, жултобуза костенурка, сладководни рибки и храна на геконите, рака и амбистомата.

Неактивен Steliyan Ivanov

• Активен потребител
  • Публикации: 38
« Отговор #10 : четвъртък, 24 декември 2015 г., 15:36 ч. »
Грешка Boromi
Животни: мишка панда, рак отшелник, скариди red cherry, мексиканска амбистома, леопардов гекон, мадагаскарски дневен гекон, морско свинче, 5 канарчета, жултобуза костенурка, сладководни рибки и храна на геконите, рака и амбистомата.

Неактивен discusfen

• Активен потребител
« Отговор #11 : понеделник, 10 април 2017 г., 21:56 ч. »
Слави какво стана забрави на ти като чу че тука бетите са евтини. Нови модели халф моон има ли.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.