Автор Тема: Отношенията във форума  (Прочетено 4017 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен MeTogu

• Потребител
  • Публикации: 66
  • napusnal
Отношенията във форума
« : понеделник, 17 ноември 2008 г., 11:24 ч. »
И от мен, който съм с никакъв принос за развитие на стария форум - добре дошли на всички!
Интересно стана, но както каза Вили, не сме излизали от там, изхвърлиха ни. И по-добре!

В никакъв случай причината за създаването на новия форум не може да се интерпретира като недоволство към начинаещите!
Никой от нас не е протестирал срещу децата, които питат! Напротив, много от вас знаят, че сме помагали колкото можем.
И това ще продължава да бъде така.

И понеже ми показаха, че админа на стария форум ме е споменал лично - ако някой се сети нека го попита какъв е точно неговия принос за развитието на онзи форум!
Защото той там е нещо като Биг Брадър... Всичко вижда, но никой не го вижда него!

С някои от вас сме се карали, спорили, после сме обсъждали нормално темите. Мисля, че това е неизбежно.
Нека сега, тук, да заложим на добронамереността един към друг. Нека подходим отговорно, да не се лигавим и да си помагаме!

А какво ще кажете за реплики от сорта:
"Модератор":А ето го бат Мето.
"Модератор":За сега няма да го банваме.
molq da mi iztriete profila

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 219
  • Нас. място: Силистра
  • Аз говоря бавно...те ма мислат прос
Отг: На добър час!
« Отговор #1 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 12:28 ч. »
Кажи какво имаш предвид, но се изрази по-точно!
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"
http://www.youtube.com/watch?v=jEp2jSD4xKc

Неактивен MeTogu

• Потребител
  • napusnal
« Отговор #2 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 12:30 ч. »
Ти не можеш да ме разбереш какво искам да кажа ли?!

Неактивен zambo

• Активен потребител
  • Публикации: 219
  • Нас. място: Плевен
  • Анатоли Тодоров
« Отговор #3 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 12:31 ч. »
И аз не разбирам , какво искаш да кажеш .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. RED CHERRY + Cambarellus montezumae  
42 л. Cambarellus montezumae

Неактивен MeTogu

• Потребител
  • napusnal
« Отговор #4 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 12:45 ч. »
Май това за добронамереноста е само клише.Предрасъдаците и дразгите са си останали и съм белязан още от регистирането си.Това ли не можахте да разберете.И сега кажете че не сте порисъства ли и на разговора.Попитайте модераторите който са си провели този разговор какво са имали впредвид и ще разберете.Аз ли да ви обеснявам намеренията им?!

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
« Отговор #5 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 12:55 ч. »
Дотук виждам, че не си останал незабелязан и няма да бъдеш баннат засега. Същият разговор може да протече между модераторите за всеки един потребител, но в никакъв случай с лош помисъл. Никой не ти е казал дума накриво, за да се чувстваш ощетен. Все едно, аз да ти се разсърдя за това, че си ме обсъждал по някакъв повод. Бъди сигурен, че никой няма намерение да си създава излишни неприятни емоции, още по-малко безпричинно. Моля те, не го прави и ти! Ако се стигне до бан, ти ще разбереш обезателно причините за това.
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"

Неактивен MeTogu

• Потребител
  • napusnal
« Отговор #6 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 12:58 ч. »
Те хората си ме гледат накриво преди да съм написал 1 пост.Такива коментари са породени от желеание за бан.И предполагам при първа съзможност ще се осъществи.Самото обсъждане е доста неприятно.Ако на някой съм му трън в очите да си каже директно.

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
« Отговор #7 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 13:02 ч. »
Методи, не си трън в очите на никого. Факт е, че се познаваме отпреди този форум. Зарекли сме се да не водим емоциите си тук. Пак казвам, чувствай се като у дома си, но не забравяй, че си на гости! Същото важи и за мен. Ако всички се държим по правилата, няма да усетите, че ни има.

Неактивен Stas

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 1 554
  • Нас. място: София
  • Станислав Бояджиев
« Отговор #8 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 13:11 ч. »
Методи, с теб си писахме и на лична в стария форум. Знаеш, че нещата от моя страна не са емоционални. Аз съм човек-практик, не се ръководя от моментни настроения.

За добронамереността говоря съвсем сериозно! Наистина бих искал да забравиш какво е било там и да си комуникираме като нормални хора, ОК? Друг е въпроса дали можеш да забравиш. И отново друга тема е дали разбираш от майтап или не.

Като признак на добронамереност ще ти дам пример: Йордан Милчев е добре дошъл при нас до момента до който не започне да се държи като едно време. Забравихме вече какво е било, въпреки че в стария беше получил към 5-6 бана. Е, тук не е получил нито един и не е това целта. Разбира се, при грубо нарушаване на правилата ще последва предупреждение и след това по-сериозно наказание. Засега, обаче, такива се опитваме да избягваме по всякакъв начин. Точно заради добронамереността, за която ти писах по-горе.

Съгласен ли си да се опитаме да бъдем всички приятели?

Неактивен MeTogu

• Потребител
  • napusnal
« Отговор #9 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 13:14 ч. »
А каква е тази реакция.Защо нямаше такъв коментар за SkyNer примерно?!Аз съм приятел с много от форума.А хора от форума който ме познават много добре знаят що за човек съм.
Що за майтап беше това?!На мен са ми правили забележка за черен хумор.А при грубо нарушаване на правилата на модератор ще има ли санкции за него?В моя случей тогава бях провокиран от живко и обиден от него,когато аз обидя оабче бан.За него нямаше никакви последствия.

Неактивен Stas

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 1 554
  • Нас. място: София
  • Станислав Бояджиев
Отг: Отношенията във форума
« Отговор #10 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 13:24 ч. »
Разделих темата от онази, защото се смени посоката на разговора.

Добре, имаше такъв коментар за Данчо и ... какво? Човека каза, че вече е друг и въпроса приключи.
Твойта информация откъде е, че аз не се сещам да съм писал подобно нещо?
Или друг човек/жена ти е предал някакъв разговор?

Какво то и да е, не мисля, че е сериозно. Ти го прие чак като намерение за БАН!!! Много силно казано, друже.

По отношение на модераторите - те са хората, които няма как понякога да не са лоши, защото тяхната работа е малко като на полицаите. Сори, ама си е точно така. Както не е редно полицай да те обиди, така не е редно и модератор да те обижда. Затова се подбират хора, които са улегнали, знаещи и можеши да комуникират с други хора. Въпреки това и те са хора и понякога си изпускат нервите, което не е правилно но се случва. Това де те обиди модератор е = на това да те обиди друг потребител. Обратното, обаче не е така и нарочно. Иначе ще настане хаос.

Ако тръгнете да се обиждате - обещавам, че ще трия наред независимо какви са участниците в пререканието. Така добре ли е?

И последно, ако влизаш тук с намерение да се караме - по-добре недей.
Опитай и ти да бъдеш добронамерен и ще се получи.

Неактивен AngelEyes

• Активен потребител
  • Публикации: 29
  • Нас. място: гр. Бургас
« Отговор #11 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 13:28 ч. »
Ти пък, Методи, толкова ли не можеш да разбереш какво ти казват хората ?!?! Всичко започва наново и начисто. Спри да говориш за стария форум и отношенията ти там с околните. Когато (ако) имаш оплаквания от управата тук - сподели.

Ааааа и много моля, без полова дискриминация ...  :nono:

Неактивен MeTogu

• Потребител
  • napusnal
« Отговор #12 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 13:30 ч. »
Не съм се регистрирал с намерение да правя скандали.Повечето знаят моите интереси какви са и аз си ги преследвам не зависимо кой е форума.Така мисля че се изяснихме по въпроса.И всеки да си гледа задълженията и без повече нерви и напрежение.

Както виждаш ЕйнджълАйс споделям ги по повод 2-те реплики.Ти май не следиш разговора?

Неактивен AngelEyes

• Активен потребител
  • Публикации: 29
  • Нас. място: гр. Бургас
« Отговор #13 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 13:34 ч. »
Както виждаш ЕйнджълАйс споделям ги по повод 2-те реплики.Ти май не следиш разговора?

Напротиш, прочетох всичко. Аз лично до този момент не съм видяла някъде да са написани подобни думи във форума и на публично място, което реално те късае.

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
« Отговор #14 : понеделник, 17 ноември 2008 г., 13:34 ч. »
Всички спираме дотук! Нямаме нужда от развален телефон.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.