Автор Тема: Шкаф за аквариум, въпрос.  (Прочетено 1423 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен radostin21

• Регистриран потребител
  • Публикации: 4
  • Нас. място: Варна
Шкаф за аквариум, въпрос.
« : неделя, 06 октомври 2019 г., 12:47 ч. »
Здравейте,имам една нишичка и един свободен аквариум и реших да ги използвам,та стигнах до следната дилема. Стандартен шкаф с размери ш 80 в 90ш 40 от ПДЧ(предполагам или МДФ) 20 мм искам да му сложа аквариум с размери д80 в 40 ш 20(около 65 л полезен обем като смятам да подсиля само гърба на шкафа като махна шперплата и сложа 18 мм ПДЧ, та въпросът е дали ще издържи шкафа или въобще да не се пробвам.

Неактивен wire

• Активен потребител
  • Публикации: 128
  • Нас. място: София
Отг: Шкаф за аквариум, въпрос.
« Отговор #1 : вторник, 08 октомври 2019 г., 09:25 ч. »
Здравей,
Има ли прегради по средата, разделен ли е на отделения? Една снимка би била полезна.
Ограничените размери на човешкия мозък не пречат на безкрайната човешка глупост!

Неактивен radostin21

• Регистриран потребител
  • Публикации: 4
« Отговор #2 : сряда, 09 октомври 2019 г., 17:00 ч. »
Няма разпорки,чекмеджета са ,само две вертикални в краищата, затова и смятам само гърбът да подсиля.

Неактивен didak

• Активен потребител
  • Публикации: 41
« Отговор #3 : сряда, 09 октомври 2019 г., 19:08 ч. »
На двоен шкаф с общо чекмедже аз направих следното - скъсих дълбочината на чекмеджето, остана само 15-тина см. дълбоко, за да има какво да държи челото. Хоризонталния междинен рафт скъсих и го сложих вертикално посредата. Пуснах два диагонала от летви 100/30мм от средата до долния ляв и от средата до долния десен ъгъл. Размерите на шкафа са 82д/70в/40, аквата 80д/40в/30ш. /ако не е станало ясно ще опитам да направя снимки/. Между другото - не знам какви са ти съображенията, но широчина 20 е доста малко, на мен и 30 ми е малко за да мога да пресъздам някаква дълбочина на скейпа.

Неактивен Lightning_boy

• Активен потребител
  • Публикации: 34
« Отговор #4 : петък, 11 октомври 2019 г., 20:56 ч. »
Слагай колега. Нищо няма да му стане.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.