Автор Тема: PH....  (Прочетено 827 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен zozo0o1991

• Активен потребител
  • Публикации: 275
PH....
« : четвъртък, 05 май 2022 г., 19:16 ч. »
Zdraveite skoro shte imam oskari ta vidqh che vodata trqbva da e 6,5-7,5ph a tuk kadeto jiveq vodata e 8,1-8,2PH trqbwa li da se trevoja ili... ako ne e dobre 8,1-8,2 to togava imam variant da polzwam Seachem Neutral Regulator ph 7

izvinqvam se che ne pisha na kirilica no jiveq vuv finlandiq i na rabota nqmam klaviatura na bulgarski

Неактивен asito

• Активен потребител
  • Публикации: 1 436
  • Нас. място: Варна
    • Моите аквариуми
Отг: PH....
« Отговор #1 : четвъртък, 05 май 2022 г., 20:11 ч. »
Не е проблем,само като ги вземеш постепенно ги климатизирай.Почти всяка риба свиква на различно пх,важното е да не се променя рязко.

Неактивен zozo0o1991

• Активен потребител
  • Публикации: 275
« Отговор #2 : четвъртък, 05 май 2022 г., 20:56 ч. »
ясно а какво ще кажеш за Цихлазома северум ? защото попринцип идеята ми е 3 различни цвята оскари и един красив северум а като гледам неговото ph е малко по ниско 6-7.. ????

Неактивен asito

• Активен потребител
  • Публикации: 1 436
  • Нас. място: Варна
    • Моите аквариуми
« Отговор #3 : неделя, 08 май 2022 г., 21:15 ч. »
Виж,дискусите примерно ги дават ,че живеят в реката на 5 пх,моите ги гледах няколко години на 7.5.Не е проблем и за северума.Важно е,каквато и риба да вземеш,да я климатизираш постепенно към твоята вода.Това означава ,че като дойде при теб рибата да и слагаш по малко от водата ти в аквариума в рамките на час,два,докато стане същото пх.Ако взимаш риба от магазина от същия град,не е необходимо да я климатизираш откъм ох,само откъм температура.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.