Други > Лафче

Има ли тераристи?

<< < (2/2)

geshi:
Ами чак дружелюбна не, вадих я няколко пъти от терариума и не смее да мръдне, дори в в терариума не мърда ако съм в стаята. Не знам колко време и трябва за адаптация, но определено е страхлива.
В какъв смисъл в терариум или свободно? Виждам че си се разхождат по клиповете, но това не е ли за определено време. Нали трябва да и е топличко и да е на УВ лампа?

Franky:
Преди години  бях ходил на гости да вземам мъхове от еидн колега от форума , той имаше огромна в апартамента и тя си беше пусната да си щъка каот куче . С тогавашните и размери нямаше терариум , трябваше все едно в детско реватче или някаква кошара да я гледа  :grin: :grin:. За тях нямам представа с какви лампи трябват и могат да се гледат като цяло не съм се интересувал .
Чел съм само ,че могат да се учат на хигиенни навици да си ходят винаги на едно място .

geshi:
По принцип почне ли да се чувства спокойна с нас и да не бяга аз също бих я пуснал да си щъка из апартамента. Разбира се ще има място на което да се прибере и да се препича. Все още съм на ниво начинаещ, но не спирам да се интересувам, но в нета инфото е много основно и ако се водиш от тази информация е като да гледаш новородено бебе. За съжаление не познавам човек който има и би ми дал инфо от първа ръка, нито пък намирам форум в бг.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия