Други > Лафче

Други животинки, освен аквариумни

<< < (2/37) > >>

Divane:
Боби, и твоята гад си я бива!!! А от "заминалите" - много се кефя на гекончета,ама пусто - не остана място вкъщи.. :noti:

Пеньо,писах ти ЛС.

KOSTAS:
Имам зайци,жена и един прекрасен син на 2.5 години.Може да се каже че съм щастлив.Успех на всички.

Виолета:
Много хубава тема, поздравления на автора!
От дете имам слабост и към рибите, и към птиците. Та ето ги тези, пернатковците.

CIMG7155_1.JPG (166.41 kB. 800x589 - видян 2642 пъти.)
Това е Флюк - така се нарича, защото имаше късмет да бъде намерен, няколко дни след като се загуби предишното ни вълнисто папагалче.

А ето и новият любимец, още се чудим дали да е Пухчо или Джей. Аз залагам на второто име по обясними причини :)

CIMG7354_1JPG.jpg (214.95 kB. 800x600 - видян 1738 пъти.)

CIMG7371_1.JPG (191.12 kB. 800x600 - видян 1783 пъти.)

Да видим има ли някой нещо по-екзотично!

Geri:
Това са моите животинки :)

Това са Тропчо и Пухи.

А това е Кити. Нея я намерих преди почти 3 години. По-точно тя ме намери :) Влезна в заведението на татко, а аз бях там в този момент. Беше малко бебе и явно изоставено, цялата в тръни и осили, скитаща по главната улица на Несебър. Търсих собственик, обадих се на ветеринарите... нищо! Накрая я прибрах, иначе рискуваше да бъде премазана от някоя кола. Никой не я потърси. С нас е от 26.07.2007г. Датата я помня, тъй като в този ден имах рожден ден. :) Свекърва ми си я гледа сега. Пак сме в една къща, но на ралични етажи. На разходките я взимам с мен.

На канарчето няма да качвам снимка, тъй като ни напусна преди месец и половина. Беше 7 годишен :(

djer:
На мен също рибите и птиците са ми слабост. Освен рибоците имам и папагали и куче.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия