Здравейте! Напълно нов съм в соленоводната акваристика и имам много "начинаещи" въпроси. Искам да гледам рибка клоун, по възможност 2 в аквариум с външни размери 60/30/30. Дали ще е тясно за 2 рибки? Също така каква филтрация ще ми е нужна, понеже имам един вътрешен филтър, но си нямам идея какъв е (понеже е останал от баща ми, когато е гледал рибки). Нагревател вътре в аквариумите също досега не забелязах във форума да има и съответно питам може ли да се пусне в аквариума? Дали няма да пречи или да променя нещо в него (освен температурата разбира се). Също така да попитам за живия пясък и живите камъни от къде могат да се закупят и трябват ли други грижи за тях? Също така каква светлина ще е подходяща? Ако може и да ми кажете ориентировъчна цена за стартирането на аквариума (като колко килограма пясък и камъни ще ми трябват, за корали) та да знам дали въобще ще имам възможността да се заема с подобно начинание, тъй като съм малък и нямам стабилни и прилични доходи, осен заделените пари. (нямам дори 18год.)