Автор Тема: Стъкларско ателие ул. Мир Варна  (Прочетено 4826 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен asito

• Активен потребител
  • Публикации: 1 436
  • Нас. място: Варна
    • Моите аквариуми
Стъкларско ателие ул. Мир Варна
« : петък, 17 октомври 2014 г., 17:40 ч. »
Стъкларско ателие на ул. Мир във Варна-не ходете там. Трябваше ми да потопя конуса за люпене на артемия в аквариум, щото в мазата е хладно, а ми трябва 25 гр да кажем. Та измислих стъклен капак с дупка през която да влезе конуса и да е потопен в топлата вода. Размери 32х 19см с дупка 10см диаметър. Първо ми бяха объркали размера на дупката, после след чакане половин час, гледам-накълцали стъклото и дупката е назъбена и като кълцана с ножица. Майстора ехидно ми вика, че не можело по-добре, викам може.Казах му че не ми трябва за нещо кой знае кво и ще взема все пак капака. Върха беше, че поискаха 4 лв, хахаха. Спешно ми трябваше и платих без да се обяснявам, но няма да стъпя там повече-на страшни в буквалния смисъл цени бачкат, а качеството явно куца на моменти. Тъпото е, че не ги е срам да си предлагат некадърно изрязаните стъкла, при това на добри цени. Предполагам, че не всеки техен продукт е кофти, но не ми се участва в томбола-ок ли ще е или не. Слагам снимки, не се вижда много добре, но може да се добие представа...

Неактивен Boromi

• Активен потребител
  • Публикации: 94
  • Нас. място: Варна
  • My name is ... Ицо :-)
Отг: Стъкларско ателие ул. Мир Варна
« Отговор #1 : неделя, 30 септември 2018 г., 17:25 ч. »
И аз съм крайно не доволен от въпросните стъклари ! Поръчах им няколко страници да ми отрежат от 8мм стъкло ! След като взех стъклата , едното стъкло отрязано на криво и от едната страна започва на 55см. ширина и в другият край завършва на 57см. Крив разрез с разлика 2см. на право рязане е недопустимо за който и да е майстор на стъкла !
 :down:

If looking for trouble ... in the right place ... just look at my face!

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.