Автор Тема: reef  (Прочетено 27903 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен камен_chochev

• Активен потребител
  • Публикации: 204
  • Нас. място: София
Отг: reef
« Отговор #60 : неделя, 10 април 2011 г., 17:29 ч. »
Абе пак ти казвам - това трябва да те радва. С нетърпение чакам и аз този ден - някой да каже, че снимките съм ги крал. А иначе българина е Тома Неверни - око да види, ръка да пипне. Връзвай се когато някой каже, че не струват.  :)

Неактивен Stas

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 1 554
  • Станислав Бояджиев
« Отговор #61 : неделя, 10 април 2011 г., 23:11 ч. »
Аз не забелязах някой да е казал директно, че са гепени... Просто са толкова добри, че изглеждат като от сток-галерия. То те са си от там, но че ти си автора не сме забелязали просто.

А иначе - мисля, че темата си е хубава, има и какво да се види, и какво да се прочете. И елементче на скандал има, та от там и повишена посещаемост. Хихихи!

Неактивен alexmit

• Активен потребител
  • Публикации: 290
« Отговор #62 : вторник, 12 април 2011 г., 13:13 ч. »
Никой, нищо не е толерирал. Един от хората, които разгледаха снимките се усъмни в авторството им.
NikolaV и Rama, а на по-късен етап и аз - всички се изказахме в полза на автора marrio31 и не виждам никаква трагедия в цялата работа.
Темата е създадена от доста време, всички харесаха снимките ти, а после лично помолих за още снимки и правото да ги публикувам на сайта.
Авторът не е пожелал да постне снимка на целия аквариум - приемаме го. Позволеното - позволено. Не пожеланото - такова е.
Спираме с темата до ново и единствено положително развитие. Не мога да допусна, че зрели хора ще си опъват нервите с подобни реплики. Предполагам, че изложих позицията си разбираемо, нали?

:up:

Неактивен alexmit

• Активен потребител
« Отговор #63 : вторник, 12 април 2011 г., 13:36 ч. »
Диване, изобщо не става въпрос дали иска някой или не иска да си покаже целия аквариум. Става въпрос за обвинение за нещо, за което няма абсолютно никакви доказателства. Или по-скоро единственото доказателство е - "аз не мога така, значи е невъзможно". Това е всъщност, което ме подразни.
Ако някой напише за твоите снимки, че се съмнява, че са твой, ти как ще се почустваш?

А ти NikolaV познаваш ли ме достатъчно че да ме коментираш ???  :hmm:  Ако искаш вярвай, но фотографията ми е хоби от години и знам как и с какво се снима - СНИМКИТЕ СА СТРАХОТНИ (не съм го отричал), знам и колко трудно се гонят хубавите кадри ... усъмних се (и подразних) ЕДИНСТВЕНО че колкото и хора да искаха да видят ЦЕЛИЯ АКВАРИУМ ,така и не доживяхме ... а има много красиви снимки (включително във сток сайта за продажба на снимки)  на рибки. Ако толкова съм те обидил - ИЗВИНИ МЕ  :drinks: - щеше да ми е напълно достатъчно или автора да коментира вместо да се сърди, или някои приятел да каже че има такъв човек - и това е.

Неактивен NikolaV

• Активен потребител
  • Публикации: 199
« Отговор #64 : вторник, 12 април 2011 г., 14:46 ч. »
Като не разбираш какво искам да кажа няма смисъл да коментирам повече. Не те познавам и не съм искал да те обидя.
Не си ме обидил мене - няма нужда да ми се извиняваш.

Неактивен alexmit

• Активен потребител
« Отговор #65 : вторник, 12 април 2011 г., 15:03 ч. »
Като не разбираш какво искам да кажа няма смисъл да коментирам повече. Не те познавам и не съм искал да те обидя.
Не си ме обидил мене - няма нужда да ми се извиняваш.

Че аз не ти се извинявам на теб  :lol:  :crazy: :rocknroll:   - а на Марио, ама айде със здраве, писна ми тая тема !!!

Неактивен marrio31

• Активен потребител
  • Публикации: 51
« Отговор #66 : сряда, 10 декември 2014 г., 12:43 ч. »
Интересно беше да разгледам тази стара тема:) отново съм в соленото и може да кача някоя снимка по-натам,за вярващите и невярващите :D

Неактивен marrio31

• Активен потребител
« Отговор #67 : сряда, 10 декември 2014 г., 12:48 ч. »
За сега от предишния аквариум,новия още няма обитатели :yahoo:

Неактивен marrio31

• Активен потребител
« Отговор #68 : вторник, 23 декември 2014 г., 17:16 ч. »
от новия

Неактивен alexmit

• Активен потребител
« Отговор #69 : сряда, 21 март 2018 г., 11:45 ч. »
Да вляза в сайта след почти 4 години, и да изтупам от прахта една тема станала повод за бурни дискусии  :D и сега погледнато ... глупави препирни и дразги  :drinks: Наздраве колеги, с няколко снимки и от мен ;) 

Неактивен marrio31

• Активен потребител
« Отговор #70 : петък, 23 март 2018 г., 12:26 ч. »
любим рибок  :yahoo:

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 916
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини