Борса > Търся / Предлагам

Относно правилата за публикуване на обяви.

(1/4) > >>

malomir:
Във връзка със зачестилите нарушения в публикуването и "ъпването" на обявите (за последните няколко дена съм изтрил над 20 обяви и това повярвайте, това не ми е приятно), искам да прочетете още веднъж точка 10 от правилата ни и да не се чудите, защо обявите ви са изтрити и съответно да започват сръдни, цупения и всякакви подобни... Че ето за какво иде реч. Моля съобразявайте се с правилата ни:

Точка 10: За избягване на недоразумения авторите, пишещи в Търся / Предлагам, след приключване на сделката да имат грижата да обявяват резултатите с цел темата да бъде своевременно затворена или изтрита. При първоначално публикуване на обявата да се посочва точна информация за местоположението и начинът, по който може да се осъществи връзка с потребителя/лицето, продаващ/търсещ дадената стока и цената. Препоръчително е да се дава цялата налична информация за нея (включително снимка и/или описание), за да може евентуалният клиент да е максимално информиран и да няма недоразумения след извършване на покупко-продажбата.

Авторите на обява имат право да я обновяват, редактират или публикуват в нея мнение с цел качването й нагоре в списъка с теми не по-често от веднъж седмично.

Обявите, които не отговарят на горните изисквания, ще бъдат премахвани. Забранява се публикуване на "обява в обявата", както и на обяви за стоки извън акваристиката. Коментар на посочените цени и артикули или други коментари, ще се приема като нарушение на това правило.

Благодаря за вниманието  :bow:

hunter:
Може би не е редно да пиша тук но искам да знам защо ми е изтрита темата за растенията които предлагах? Днес ми писа колега, че появява интерес и като реших да погледна обявата я нямаше. Колегата се объркал и писал във темата ми, е питам аз това ли е причината да я премахнете или? Ако нещо си мислите, че се будалкам ето какво ми писа колегата

(Без тема)
« Изпращане до: hunter : Днес в 16:52 »
« Препратили сте това съобщение или сте му отговорили. »

    Цитат
    Отговор
    Изтриване

Здравей.
Другата седмица минавам през Бургас и погледнах дали някой не продава растения.
Тогава попаднах на твоята обява.
Понеже е заключена не знам актуална ли е?!
И другото което искам да попитам е дали е възможно да ми дадеш само няколко от растенията понеже няма да имам място за всичките както си описал във обявата си.
Поздрави.


ПП
По погрешка писах в темата ти извинявам се.

malomir:
Здравей!
Първо коментари в обявите не се допускат. За това има система за Лични съобщения. Това е така заради това, че коментирайки обява, тя се ъпва а това не е честно спрямо другите продаващи/купуващи. Също така потребителят който ти е писал обявата после е редактирал поста си до едно ОПС. Защо, не знам. Затова сега ще върна поста да видиш, че не си правя майтап. Постове като това ОПС съгласи се че няма какво да правят там.
Поздрави.

hunter:
Разбирам, да. Но момчето се е объркало за което аз не нося отговорност. И за това се изненадах, че ми е изтрита обявата. Съгласен съм, че не е коректно понеже се ъпва. Във тази ситуация и вие сте прави ама и аз за себе си. Все пак благодаря за разбирането.

malomir:
Хънтър никой не е трил обявата ти. И в момента си стои там с коментара на момчето. Няма и причина да бъде изтрита, не сме такива идиоти.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия