Аквариуми > Нано аквариуми

#40 L. Nano

<< < (6/7) > >>

aquaworld:
Напоследък така го водят навсякъде. Нали знаеш, че сменят на аквариумните риби не само латинските имена, ами измислят и нови популярни, но както и да е, става въпрос за същата.

trex700e:
За съжаление снимките ми и тук ги няма, но каквото-такова. :/

Аквариумът отдавна беше занемарен, просто се изчерпа откъм идеи, които ми харесват. Но за да не стои напразно реших  малко надводна форма да пробвам. Та :
Осветление Т5: 2Х9 вата.
Субстрат: Aquasoil Amazonia Ver1 (Изключително гаден субстрат-версия2 не съм я пробвал , но от този бягайте далече, особено ако не използвате всичките придружаващи го продукти на АДА..тук го използвам като почва, защото за друго не става това, без да създаде интриги с водораслите)

Издирвам едно растение : Скъпоценна орхидея Макодес Петола. Ако някой е виждал да се продава , моля да ме светне къде има.

trex700e:
Малко некачествени снимки от телефона , с обещание да си купя най-накрая фотоапарат:
20 Литровото нано имаше големи проблеми , заради некачествени добавки, ама така е човек като реши да спести 5 лева и му излезе през носа. Накратко взех си някакви бъркани торове и отгледах такова качествено циано, че никой морски акварист не може да ме стигне. Появата му ме накара да си купя тестове за сладка вода, които бяха мега зле и така ми започна сагата, като реших проблемът с качествени микро и макро елементи . Та е в процес на изграждане така да се каже.  Понеже и аз съм си позволявал на свой ред да пиша и пействам рецепти в морската акваристика-мнението ми е, че и там това е добре да се прави само от любопитство. качествените продукти и сигурните такива са си в опаковки в магазините/лично мнение/.


Обитатели имам 3 ембер тетри, които са на отглеждане уж временно, но тия дни ще им купувам още другари. В интерес на истината, покрай двама мои приятели се запалих много по акваскейпинга, и взех решение да поприключа с морското на този етап и да инвестирам в по-сериозен скейпърски съд и техника. Малко реклама да им направя-ако искате и ви хареса, дайте един лайк тук : https://www.facebook.com/aquascapersofsweden/?fref=ts
Емануела:
А честито колега. Аз докато четох от началото се молех  :pray: да не си се отказал ,че секи втори коментар беше "Край...нимоа се занимавам" :grin: :grin: :grin: :grin: Станало е супер човек.А ако се откажеш от морските русалки убивам те!!!Така да знаеш :diablo: :grin: :grin: :grin:

malomir:
Този аквариум ми прилича на току-що напълнен. Прав ли съм?

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия