Рибки > Дънни рибки
Л - сомове
dimitarkrastev:
Асито, имаше ли pleco cave в общия ти аквариум или другаде са си намерили дупка за размножаване? Много се интересувам от тази тема, защото и аз искам вбъдеще да бъда изненадан от малки сомчета.
Fundulopanchax:
Един познат поляк продава Л 236 за 300-400 евро бройката ! Да ти дам ли фейсбука му ? :D
Fundulopanchax:
Аз пък си развъдих албиносен Анциструс цирозус. Имам 60 бройки ! някой иска ли ? :)
dimitarkrastev:
--- Цитат от: Fundulopanchax на петък, 14 септември 2018 г., 17:36 ч. ---
Един познат поляк продава Л 236 за 300-400 евро бройката ! Да ти дам ли фейсбука му ? :D
--- Край на цитата ---
Да, знам ги тези white line 236 за по 1000лв. Но аз си търся нещо по-обикновено. L046 също държат големи цени, но е имало години в Германия, когато са се били толкова развъдили, че са ги продавали за по 20евро. Така че аз чакам някаква по-изгодна оферта, дори и да не са най-прекрасните изразени линии и т.н.
Бях се натъкнал на един вносител на плеко сомчета преди 2 години, не помня име, но ми даваше оферта 20лв. за брL236. Но преди 2 години не съм разбирал нищо от плекоси. Може би е станала някаква грешка в ценоразписите, защото 20лв. са много примамливи и подозрителни на пръв поглед.
Fundulopanchax:
Защо ти трябват най скъпите видове ? Има толкова много други видове на подходящи цени !
Навигация
Преминаване към пълната версия