Рибки > Лабиринтови

Опити за размножаване на бети

<< < (2/3) > >>

malomir:
Не, няма шанс да се излюпи на дъното.
Не всички опити са успешни. Ако имаш време продължавай с опитите. Не става от първия път.

Simona2007:
Нещата не стоят добре женската бета току що видях че напада мъжкия явно и пред да се събудя тя го е нападала защото беше целия оръфан , не знам да ли има обяснение за тази нейна агресия която изведнъж се появи(мъжкия бе завършил гнездото и всичко си беше нормано). Какво им става на тия рибета не знам.  :fool:

RAKIM:
Не съм експерт,но сигурно ли е че тази бета е женска?

Simona2007:
Женска е до колкото знам(и аз не съм спец по тия риби), има тези вертикални ивици и онова бяло топче което прилича на хайверно зрънце. Сега временно е при друг мъжки, че останалите аквариуми са заети и карантиния... дълга история...та този мъжки при който е сега май си го хареса че не го оставя намира само му се перчи и го обикаля, а той строи гнездо и не я закача... Търпение трябва. Само се чудя дали като ми се освободи някой от аквариумите дали да я местя?

Simona2007:
Положението е повече от зле почнаха да се,, гушкат " тя хвърли 5 хайвер и зрънца, той ги постави в гнездото. Той започна да я обикаля наперен и тя се напери и изведнъж почнаха да се бият като 2 мъжки бети  :fool: . Тя току що изхвърли сама около10-15 зрънца. И продължава боя. Ще ги разделя веднага , но въпроса е какво предизвиква тая агресия хем се бият хем се,, гушкат" май нещо не е наред с тия рибета или аз не съм чела достатъчно?

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия