Рибки > Лабиринтови

Колиза Лалия

(1/5) > >>

Gento:
Искам да си взема Колиза Лалия чифт Мъжка и женска. Но в Бургас няма , в един магазин (рибкитебг) питах само мъжки. В друг(акватория на Македония при Владо) също няма и той ми каза че женска много трудно. Навсякъде ли е така. Или ако може ме насочете към друг вуд който не става голям, аквариума ми е Д60 Ш35 В45 =80л. Мислех си за чифт Апистограма Какаду но ще ми изяде скаридите и охлювите. Скаридите(ред чери) и 2те Тиломелании ще ги местя в 25л аквариум да ги завъдя ни после искам да ги върна. На снимката ми е аквариума. Мислех си за чифт Бети но имам спомен като малък че биеха другите риби. Имам 6бр Тернецуя, 5 неона, 3 молинезий(ще ги махам може и подарък ако някой ги иска) 2 анцитруса 1отонцитус .

SDB:
За съжаление е така
рибките са внос и са само мъжки (защото са по цветни от женските - предполагам)

Gento:
Като цяло искам да има на горния слой риба, среда и дъно. Другата която не е голяма Колиза Хуна там по имало шанс за Мъжка и женска(евентуално да пробвам да завъдя) че да имам оправдание пред жената за по голям аквариум :D че не поддава все още.

Gento:
Да се похваля на майтап си намерих чифт от два различни магазина женската ми изглежда надута може да има хайвер. Ще го видя мъжкия дали ще започне да прави гнездо.

morriddin:
Сигурен ли си, че женската е лалия?Не съм спец по темата, но преди години Мишо (Калкана) ми внесе женски лалии и ми се струва, че са доста различни.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия