Здравейте, по въпросите Ви:
[size=0px]1. Иска ми се да сложа нов грунд, а не да ползвам стария. Това ще бъде ли зле за растенията, които ще преместя от стария аквариум?[/size][/color]
[/size][size=0px]Няма проблеми да го направите и ще им се отрази , като вариант може да сложите подхранващи таблетки в корените им така ще се окопитят по бързо [/size]
[/size][size=0px]2. Имам 3 канистъра. 2 работят в момента, а третия седи и чака. Мисля да сложа единият работещ в момента в новия аквариум с половината вода от стария. На негово място да сложа за още 10 дни новия канистър в стария аквариум, за да се заселят бактерии в него и след това да го сложа в новия аквариум.[/size]
[/size][size=0px]Няма лошо да го направите на бактерийте им трябва храна и в това топло време по бързо ще се развие цикъла според мен[/size]
[/size][size=0px]3.[/size][/size][size=0px]Колко време ще е нужно, за да се зацикли и да пусна рибките?[/size]
[/size][size=0px]вероятно ще да е под 10 дни, но можете да ускорите процеса , като добавите и готови продукти от фирми за тази цел.[/size]