Здравейте

Айде и аз да се представя.Казвам се Живко и съм на 31 години....Не мога да се сетя кога точно ме е хванала болеста наречена акваристика

но май беше в ранното ми детство, когато имах малко зеленясало аквариумче с гупички,хелери и шумно руско аераторче...По късно минах на по голям 60л. вече с хубави пластмасови растения и керамични анфорки

.... след като вече бях уморил по голяма част от предлаганите по зоомагазините видове рибки,и поради появилите се други приоритети в младежките ми години се отказах от хобито....да ама не...той вирусът наречен акваристика си стоял в мен .И така преди една година пак се проявиха симптомите му-първо започнах да чета по форумите,и скоро след това вече имах нов аквариум пълен с красиви африкански цихлиди.Но не бях съобразил ,че след няколко месеца 105л.съд ще се окаже тесен за африканските разбойници- наложи се да ги подаря
Тогава се появи новата ми страст-растителните аквариуми...и по точно запленен от снимките на Амано- така наречения"акваскейпинг". Ето това е първият ми скейп-22л.

241.jpg (47.74 kB. 600x450 - видян 841 пъти.)
и дори реших да се изложа подобаващо като го пуснах на AGA-че да ми се смеят повече хора