Аквариуми > Направи си сам

СО2 БУТИЛКА

<< < (2/5) > >>

insomniac:
Съмнявам се, че някой ще иска да напълни бутилка с кислород, която не отговаря на изискванията и не е заверена.

vali74:
Ок,а откъде може да се намери такава малка но за кислород,виждъл съм такива колкото пожарогасител,някой няма ли за продаване.

nipresi:

--- Цитат от: borislav на неделя, 01 март 2009 г., 00:32 ч. ---
НЕ!Кислородът е с по-високо налягане и ще се пръсне бутилката.Бутилките за кислород са по дебелостенни.

--- Край на цитата ---

Бутилките за кослород и за СО2 са си все дебелостенни!Не бих казал,че кослородът е с по-високо налягане,по-скоро СО2 се разширява много от топлината и затова на крановете за СО2 има една пломба,която избива ако се повиши много налягането т.е. ако се разшири много СО2!Затова и ако отидеш да пълниш бутилка с кран за кислород няма да ти я напълнят-при този кран липсва тази пломба!

Bobi:

--- Цитат от: vali74 на неделя, 01 март 2009 г., 09:45 ч. ---
Ок,а откъде може да се намери такава малка но за кислород,виждъл съм такива колкото пожарогасител,някой няма ли за продаване.

--- Край на цитата ---

пробвай по спортните магазини или такива за противопожарна техника. Това което търсиш е водолазна екипировка. Има бутилки малко по големи от дезодорант. За какво ти е ако не е тайна ?

vali74:
Понякога ми се налага да пращам рибки и да им слагам кислород.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия