Соленоводна акваристика > Обитатели

Шоу с ракообразни - Гладиаторски битки

(1/2) > >>

kole99:
Ето ги моите шампиони. Непобедими, изключителни, могъщи.
С антените си усещат плячката, а тя е сурова риба
Шампионите ми (омар,пагур и крапоз)
Непобидимите ми шампиони :rocknroll:: Марс (пагур) с тегло 300 грама,  Нептун (омар) 2 кг, Земя (крапоз) 200 гр.
Ринга е от 100 л аквариум  със  скимер Вей про с помпа Бую 2000 л/ч
Марс сега е в първото отделение при скимера, а Земя отпуска в отделението на качващата помпа и с една рачка :giverose:

Чакам да ми изпращате своите аматьори :highfive: – да ги сборвам с моите могъщи шампиони :bb:
Държа ги в отделни съдове, в съмпа и ги захранвам със сурова риба
Много са гладни и обезверели;))) ха хах хах, ха
Рефер на мача скаридата П.Елеганс и рака пустиник Клибанариус в черупката на рапана (Rapana Venosa)
Ракообразни, които ви ядът коралите или пречат на други м.обитатели ми ги пращайте в Несебър, за отмъщение. Двубоя става, като пусна сурова риба по средата на арената. Този, който първи хване рибата е победител. Това ще става с агресия, хитра тактика, светкавична бързина и сила :diablo:. Гледката е удивителна !
А наградата за победитела е “жива сурова мида :crazy:”.

kole99:
Да посъбудя малко темата с едно  клипче  8). След което ще ви представя двете системи за мачовете (100  и 700 литра) и как черноморския шампион Марс загрява, като чупи миди и рапани, преди срещата със световния шампион по рако-бокс Арлекин – богомолката боксьор  :)

Черноморски раци

Rama:
Имаш забележителни гладиатори, особено Нептун с внушителното си тегло. :up:

Отскоро имам един, иначе кротък обитател, който когато е притиснат успешно отблъсква атаките на мантиси. Казва се Алфеус белусус  и е много симпатичен. Все още нямам снимка, но скоро се надявам да имам такива. ;)

kole99:
Пагура е много силен и обръща огромни камъни ! Хващам го с бързо движение. Иска да предпази главогръда с мощни те си щипки. Не търпи никой до себе си, истински боец ! Гледката е удивителна :eyes::

ТРЕНИРОВКА НА (ЧМ) ШАМПИОН - МАРС

kole99:
Мантиса смени обвивката си и опасните  оръжия, с които убива плячката. Това ме заблуди, че е умрял, но се беше скрил в цепнатините на скалите. В момента е много слаб и скарида не може да хване (докато не се възстанови), Имаше леко спречкване между Мантис и Марс, но ги отделих, защото забелязах, че Mантис още не е готов за истинска битка !

Ето едно видео, където с бързи движения улавя плячка: МАНТИС - СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН ПО РАКО БОКС
Той е роден за да убива. Стратегията му е бърза атака и коварен удар :rocknroll:.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия