Аквариуми > Оборудване

Филтър и Осветление-Помощ !

<< < (3/4) > >>

asito:
Много хубав филтър,браво.Само манадо сложи.Не го смесвай с нищо.За непретенциозни растения-20 лумена на литър,за претенциозни-50-60 лумена.Но пак е относително,зависи от височината на аквариума.Ако ти се дават кинти си вземи едно диодно тяло на зетлайт или флувал,ще можеш да си играеш със силата на светлината,с цветовете.Би трябвало да е достатъчно за средно светлолюбиви растения.

SankoBG:
Ами теа осветления zetlight струват колкото  целия ми аквариум+филтъра !!
Ще се гледат лесни растения + живородки .
Мен често ме няма по 1-2 месеца и сина се разправя .
На 13г е и повече н PC-то седи !
Кажете по ефтино осветление за този 128л аквариум  размер-
 80x36x60 , това мисля е + капака !
Лесни растения+живородки и някое сомче !
Кажете подходящ грунд+осветление за 60см височина.
Благодаря !

trifon81:
Здравейте! Имам същият аквариум и се колебая дали да ползвам топ филтъра или да взема AquaEL TURBO FILTER 1000. А може би ако има някак шамс с разклонител и шлаух от този филтър да захраня и ваничката на топ филтъра. Какво бихте предложили? Възможност имам само за вътрешен.

a_andreew:
Здравейте, топ филтъра си има някой предимства и според мен няма проблем да си го ползвате , като сложите хубава керамика разбира се.

trifon81:

--- Цитат от: a_andreew на вторник, 18 март 2025 г., 10:15 ч. ---
Здравейте, топ филтъра си има някой предимства и според мен няма проблем да си го ползвате , като сложите хубава керамика разбира се.

--- Край на цитата ---

И аз така мисля, ама не знам ще мога ли да го свържа от тоя филтър който съм споменал, че ще взема или ще трябва втори филтър или помпа както си беше стандартно за него.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия