Автор Тема: За магазините, търговците и клиентите  (Прочетено 18053 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен valnata

• Активен потребител
  • Публикации: 96
  • Нас. място: Варна
Отг: За магазините, търговците и клиентите
« Отговор #105 : петък, 30 октомври 2009 г., 21:29 ч. »
Колегата от Варна не е казал за магазина Итън. Той си е в София. Казвам какви магазини има тука и че трябва да се знаят а не да се прикриват, и да се набутват нови хора. Не ме интересува въпросният магазин. Ако е добре зареден и с добро обслужване ще си има и клиенти. Не трябва да се крият дребните търгаши, които набутват хората с болни риби и др. Аз за мен съм си направил изводи и съм пазарил от почти всички магазини във Варна. Има много които продават болни риби, а продавачите не знаят какви риби продават, дали могат да живеят заедно и др. Нека не се засягат клиентите и собственика на Итън. Нямах предвид тях.

И защо да я заключвате темата. То трябва да има такава тема за лошите магазини и да се знаят кои са. Давам един пример със собственика на една барачка (зоомагазин). Според него смъртноста на рибите била нещо нормално. Те хората умирали а какво оставало за рибите. Съвета му е като си отидат пак зареждаш и така.  Да не ви казвам че 99% от рибите му са болни.

Неактивен insomniac

• Активен потребител
  • Публикации: 152
  • Нас. място: София
Отг: За магазините, търговците и клиентите
« Отговор #106 : петък, 30 октомври 2009 г., 23:11 ч. »
Аз май споменах, че ще го отнесат и други...!  :sorry:
И все пак на пролет ще намина пак през магазина на 'Алабин' да си променя мнението.
Успех г-н Василев!  :up:

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.