Соленоводна акваристика > Соленоводни аквариуми

Морски аквариум - разходи за направата му

<< < (8/8)

tonino:
Няма значение, смятай се поканен по всяко време.

Hake:
Здравейте, все още съм много нов във морската акваристика, но и аз като автора на темата бях много бос в началото и всичко което исках е да гледам два клоуна в нормален за тях аквариум, дори не си помислях за корали в началото. И аз съм от Варна и след обикаляне из повечето магазини в града, единственото място на което според мен получих добра оферта за цялото оборудване беше магазина на Аквалайн. Предлагат и абонаментно обслужване, макар за моя малък аквариум да няма нужда чак от абонамент, все пак ми се наложи да ги извикам у дома за еднократна поддръжка и останах доволен. И на мен ми е интересно колко ще струва една по голяма система със средно качество на техниката. Моите  разходи до тук  са около 1000 лева като все още не съм инвестирал в качествено осветление.

Mr.J:
"...средно голяма система със средно качество на техниката" е много разтегливо понятие. Най-добре се обърни към Аквалайн, след като си доволен от тях, като конкретизираш, доколкото можеш, какво искаш да имаш като система и виж каква оферта ще ти дадат. Освен това може да разгледаш в раздела морски продажби какви с-ми и оборудване 2-ра ръка за какви пари се предлагат. 

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия