Аквариуми > Оборудване
Проблем с шумен филтър
bustama:
По - добре външен филтър. На sun sun са на добри цени.
malomir:
Абсолютно нетърпимо!
Пробвай да махнеш прозрачния маркуч, който излиза от филтъра към повърхността. Би трябвало да се пооправят нещата.
Zheni93:
Пробвах, бръмченето идва от самия мотор и явно няма да се оправи, тъй като в магазина казаха, че е напълно нормално...
Сериозно обмислям да взема Fluval U3. Някой тук има ли го? Главно ме притеснява нивото на шума, но четох доста положителни коментари в amazon. Какво ви е мнението за него?
niki_o:
--- Цитат от: Zheni93 на понеделник, 27 април 2020 г., 21:44 ч. ---
Пробвах, бръмченето идва от самия мотор и явно няма да се оправи, тъй като в магазина казаха, че е напълно нормално...
Сериозно обмислям да взема Fluval U3. Някой тук има ли го? Главно ме притеснява нивото на шума, но четох доста положителни коментари в amazon. Какво ви е мнението за него?
--- Край на цитата ---
Сега юе дадещ пари за Флувала ,но постепенно ще стигнеш до идеята за външен филтър.....тоест спести си този харч и направо вземи канистър ;)
nicco:
Колегите са прави най-добре канистър.Иначе на въпроса имам по-малкия флувал у2 и е напълно безшумен.Спрял съм подаването на въздух защото шума от мехурчетата ме дразни,достатъчно е да раздвижва повърхността на водата.Има и друг вариант - глава акваел 1000 с обикновенна голяма гъба,като изхода може да се свърже с маркуч към топ филтъра.
Навигация
Преминаване към пълната версия