Рибки > Кили рибки
Още един Кили фен
nihi79:
Здравейте :)
От днес и аз се присъединявам към акваристите отглеждащи Килита.След малко прехвърляне на статий за Килита
и съветите на kiliman се спрях на Fundulopanchax gardneri. Днес от животинския пазар си взех една двойка от тези красавци. Е не се сдържах и им направих няколко снимки( с недобро качество ама не ме бива със снимките):
Домът им
а ето ги и тях
По-късно ще дам малко повече инфо за аквариума.
И да помагате ей :drinks:
Камен:
Поздравления! Много красиви екземпляри и страхотен дом за тях!
nihi79:
Благодаря
Ето и информацията за аквариума:
размери-50/30/20
осветление-гролукс и аквастар намиращи се на 15см.над аквариума
грунд-речен пясък 2~3mm.
филтрация-вътрешен филтър200л/ч(китаец)
Co2-мая и захар
ph~7,kh-5
растения-Lemna minor, Hemianthus callitrichoides, Microsorum pteropus'Windeløv', Micranthemum Sp.
Аквариумът не е нов направих малко рокади за да го освободя от предишните обитатели. За сега водната леща ми е малко но идеята ми е да покрие цялата повърхност защото останах с впечатление ,че килитата обичат засенчени места а и светлината ми идва в повечко.Мисля ще се получи приглшена светлина и все пак достатъчна за хемиантуса.Сложих стъкления капак на аквариума ,защото рибоците обичали да се разхождат извън аквариума но температурата се качи на 27c.За момента нямам решение на този проблем.
Очаквам вашите препоръки и забележки :)
Geri:
Трябва да кажа, че аквариума изглежда много по-голям на снимката, което означава, че добре си се справил с това. :)
Харесва ми, предполагами на рибоците също. :ok:
С радост да си ги гледаш! :)
jigit76:
Добре дошъл в света на кили рибките!
Навигация
Преминаване към пълната версия