AQUAPORTAL.BG > Сайтът

Сбирка на Акваристите от форума

(1/4) > >>

bandita:
Здр.колеги,от много време ми се върти тази мисъл в главата,че реших най-накрая да пиша,ако съм объркал мястото на темата нека модераторите я преместят,за което се извинявам.Да мина направо на въпроса.Какво ще кажете да се съберем свички да си направим един банкет както се вика,може да го направим след коледните празници,да се разберем за място и време,може да го направим на някоя хижа,за мен няма проблем къде ще е,стига да се съберем.Чакам вашите отговори.Нека всеки да пише.

kostur:
+ 1  :)   Аз по принцип съм навит, стига да съм свободен.
Гледам , че акваристите от София, Пловдив и Варна редовно се събират и обменят опит, а тук в нашия край не съм чувал за такава сбирка.  :dontknow:
Аз досега никога не съм ходил на такова събиране и ще ми е много интересно и приятно да се видим и да ги раздуем нещата на живо.   :drinks:

bandita:

--- Цитат от: kostur на неделя, 11 декември 2011 г., 20:37 ч. ---
+ 1  :)   Аз по принцип съм навит, стига да съм свободен.
Гледам , че акваристите от София, Пловдив и Варна редовно се събират и обменят опит, а тук в нашия край не съм чувал за такава сбирка.  :dontknow:
Аз досега никога не съм ходил на такова събиране и ще ми е много интересно и приятно да се видим и да ги раздуем нещата на живо.   :drinks:

--- Край на цитата ---

браво Костур е затова пишем тук,да го направим за удобен за нас ден...аз съм от стара загора,стига да се съберем съм навит където и да е.

malomir:
Много съм навит и аз. Само, че не мога да присъствам през уикенда за съжаление, а пък предполагам, че за всички точно тогава ще е удобното време.

bandita:
ее няма ли мераклий за едно банкетче...за след коледните и новогодишни празници..

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия