AQUAPORTAL.BG > Сайтът

предложение за подраздел

(1/1)

FHM:
Предлагам да се направи подраздел в раздела на рибки който да се казва Размножаване. Там да се поместят теми за размножаване на рибки примерно размножаване на барбус и там да се споделя опит кой как е размножил барбус от кой вид при какви услови как ги е захранил и така нататък . Разбирасе вече съществъваши такива теми да се преместят там .

Как мислите идеята добра ли е ?

Петко Красимиров:
Според мен идеята е чудесна.  ;) Предлагам и аз да се направи подраздел при Други аквариумни обитатели със заглавие Земноводни, защото много от нас отглеждат в аквариумите си амбистоми, жаби и тритони, в това число и аз.  :)

malomir:
 Относно подраздела за размножаване, мисля че е излишен. В профила на всяка риба има такава точка, попълнена съвестно, доколкото има материали за това. Под всеки профил има място за коментари, където всеки, който поиска може да сподели своя опит. Това вече се е случвало и става много добре. Ето пример:

http://www.aquaportal.bg/Fish/details.php?Fish=100

Смятам, че това е напълно достатъчно за споделяне на опит. Прави се на точното място, на точната риба и е бързо забележимо. Иначе четеш профила, после ако си нов във форума няма как да знаеш, че има някакъв  друг подраздел... Става разхвърляно някак си. Едното тук, а другото там.
Относно земноводните, да, не е лоша идеята, но за създаването на раздела е необходим начален материал, който аз не виждам. Ако бъркам поправете ме.
Благодаря искрено за предложенията!

Zdravko089:
съгласен съм с malomir

Навигация

[0] Индекс на публикациите

Преминаване към пълната версия