Здр.колеги,по нагоре в темата видях снимка на моя Аквариум,гледам си този стрелец вече от 2 месеца,много съм доволен,не закача другите рибки,вече го пробвах с това плюене,и е много весело да го гледаш,на едно цвете слагам муха на която и са скъсани крилата,поставям я на листото,махам капака на аквата и може да се гледа шоу,от 2-я път я свали,значи аз я храня с мухи,давал съм и пчела,и с нея се справя,пеперуда,давам и суха храна,ларва на комар,с една дума нищо не връща,забелязал съм през деня не е много активна стой седи най отгоре до нагревателя и все чака да отворя стъклото и да и пусна нещо,но около 19:00 става доста активна и обикаля целия аквариум,мисля дори да си взема още една пък да не скучае.За тетрадончета в магазина който колегата описа,и на мен много ми харесват,а тази каракудка стой от 1 месец при тях и те не я барат,бил съм там като ги хранят с замразена храна.Сега в началото на април знам че ще докарат много други интересни видове,взех си едно Мастасимбело,но от 1 седмица още не съм го видял да се храни,да не вземи хайванчето че да умре от глад.