Още веднага след поста го прочетох,но отказах да отговоря защото това което ми беше на пръстите щеше да е доста обидно.Надявах се някой по-сдържан от мене да отговори умно и обстоино,но явно повечето нямат думи.
Колега моля те прочети изискванията на рибите в профилите им и помисли добре какво правиш.Имаш аквариум,това добре,но поне се съобрази с обема му.От това което прочетох мога да ти кажа,че нямаш риба която да може да живее и да се развива в тези литри(освен гупите) дори и да е сама пък камо ли всичките...Дори ме е страх да попитам за филтрацията ти,но дори и да е канистър с 10 литрова кофа пак няма как условията да са поносими.
Съвет-намери на кого да подариш рибките и даи обстоино описание на това как е обурудван и залесен и ние ще ти помогнем да вземеш правилните рибки за да те радват дълго време защото си мисля,че аквариума ти е скоро стартиран,а рибите скоро закупени и все още имат някакъв резерв на сили,но те скоро ще ги напуснат в тези условия.Е може и да греша и да си ги гледаш с години така и да са щастливи,но имам сериозно съмнение в това...