Здравейте колеги.
В главата ми се върти, някакъв скейп като този по-долу, с полянкови на преден план.
.
Имам няколко въпроса:
Zetlight Lancia ZP4000-59 см Plant може ли да се закачи на на фирмен пластмасов капак? В смисъл, по лесният начин, нещо като plug-in. Иначе е ясно, ако го дам на някой жичкаджия, ще го пасне.
Конкретно става въпрос за EHEIM Aquastar 54 L (60/30/30) със капак и Луминесцентно 1x15 W (T8) осветление.
Звънях на един магазин, и ми казаха че не става, led.a си имал стойка, стъпваща на аквата, според дължината.
Освен това се оглеждам за нов грунд, нещо което по цвят да прилича на manado или amazonia aqua soil. Условието е да е по-тежко от 1то и да мога да го поръчам от бг магазин. Цената все ще я преглътна, все пак ми трябват около 8-9литра
Отворен съм за всякакви предложения, конкретно заглеждам JBL ProScape Volcano Mineral.
Интересува ме, корени подобни на този от снимката, интересни, къде може да има?
Вчера пак минах упражнението със смяната вода с бутилки (на двата аквариума). То пълнене, темпрериране, после пак 2 етажа да хвърлям водата, място за кофи, бутилки..ужас. Ще си остана на нано, поне да го направя мерцедес
Не знаех, че някога ще упра да си мечтая за кранче и сифонче до аквариума
Не че има промяна, но да приложа една актуална снимка към темата..