Автор Тема: Домашна екология  (Прочетено 9978 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 219
  • Нас. място: Силистра
  • Аз говоря бавно...те ма мислат прос
Отг: Домашна екология
« Отговор #15 : петък, 25 февруари 2011 г., 01:56 ч. »
Майкъл, говори повечко. Хората (и аз се навирам измежду тях, макар да няма доказателства, че съм хомо-сапиенс), искат информация. Преценявай колко от нея е безплатна и ти гарантирам много потребители, както и клиенти.
Разкажи как си създал градината, защо си се спрял на тези растителни видове, какви грижи полагаш за тях и .....
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"
http://www.youtube.com/watch?v=jEp2jSD4xKc

Неактивен Майкъл

• Активен потребител
  • Публикации: 53
  • Нас. място: Несебър-Пловдив
Отг: Домашна екология
« Отговор #16 : петък, 25 февруари 2011 г., 10:32 ч. »
Майкъл, говори повечко. Хората (и аз се навирам измежду тях, макар да няма доказателства, че съм хомо-сапиенс), искат информация. Преценявай колко от нея е безплатна и ти гарантирам много потребители, както и клиенти.
Разкажи как си създал градината, защо си се спрял на тези растителни видове, какви грижи полагаш за тях и .....

Няма никакви тайни тук.
Всичко е въпрос на рутина, както при аквариумите. Знанията и опита се трупат постепенно.
После е лесно.
Тази градина я направих без много мислене, защото имах опита и репетиция в Несебър.
Водата по водопада и каскадите се движи с помпа.
Цветята са подбрани да са тропически и да обичат влажна среда. Около 100 вида храсти и лиани има тук,
доста от тях са редки видове.
Ето един цеструм, който си цъфти почти целогодишно.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.