Ето и инфо за аквата.
Размер 60-30-30, 54 литра ,но надали има повече от 35 реални вода вече

Осветление-две енергоспестяващи крушки на обща стоиност 27 вата.Келвини не пише на тях,но са в топлата зона,на снимките не се вижда ,но в деиствителност изглежда като огрян от слънцето.
Филтрация-AQUA CLEAR 20 със завишен дебит като на AQUA CLEAR 70 ,перката е разликата само.
Нагревател 50 вата на Сера
ЦО,за момента няма,но до ден два ще има-тук вече ще е нужно.Имам обикновенна система-бутилка с гел която се залива с вода и дава газ за около 30 дена и го вкарва и меси през флипер.Мисля че ще е достатъчна.Без проблеми захранваше големия аквариум половин година .
Растения-стрък Ехинодорус,стрък Крипторина зелена и обиите ме ,но пак незная каква е тревата-много са некомпетентни тия продавачи

.Но знаеше че и трябва ЦО

Обитатели-8 Барбус тетразона голд и едно лабео биколор.
Корените са мопан а камъните от езерцето на работа

Основния грунд е 2-5 мм. а камъчетата отдясно са 3-10мм
Рибите пуснах 30 минути след старта защото водата си е от техния аквариум 50 процента и останалата от този горе-направо с маркуча беше по-лесно от това да търся къде да съхраня всичката вода от техния.Помпата не е спирана от месец и прана де,така че не съм ги стресирал или отровил много

.По-точно на седмата минута след като ги пуснах барбусите пак хвърляха хаивер.
ПП.Сериозно даите съвет за Сагитарията в големия -пожълтява даже някои листа умират....дали светлината ми не е малко.Четох ,че си обича светлина повечко,ако е малко ще я завиша тия дни с енергоспестяващи крушки.