Автор Тема: Подарявам златни рибки. СПЕШНО  (Прочетено 1224 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен GET_RIGHT

• Регистриран потребител
  • Публикации: 6
Подарявам златни рибки. СПЕШНО
« : вторник, 25 август 2020 г., 18:49 ч. »
Привет на всички  :D Направо ще карам към темата. Имам 100 литров аквариум, но вече ми стана пренаселено и искам да подаря на някой 5 златни рибки. От няколко месеца вече започнах да си ловя речни рибки, но вече става прекалено тясно. В аквариума има:
6  слънчака/царица
2 бели попчета от дунава
2 малки черни мряни
2 пападурки със зелена ивица.
От горепосочените всички съм уловил с рачело от местната река и си живеят вече повече от 3 месеца без проблеми. Само попчетата са от дунава. Бързо се климатизираха всички.

Останалите обитатели са:
2 цихлиди тези със сините ивици забравих им името.
3 сомчета
1 лепещо сомче
3 скаларии
4 охлюва отново от реката (вършат много по-добра работа от купешките и не се размножават толкова бързо за 3 месеца нито едни не е снесъл яйца)
има още 1 акула (търся втора, но така и не изкарват в магазина), 1 молинезия, 1 хелер и 5 златни рибки.

Също и водораслите, мъховете и камъните съм си ги събирал из реката. Пробвах няколко пъти да купувам от магазина, но ги изяждаха след седмица  :D Тези не са мръднали месец вече. Та вече разбирате, защо искам да се освободя от златните :D

Проблема е, че нямам опит с изпращането на живи рибки и ако някой има интерес ще трябва да ми обясни как да ги опаковам в какво да ги сложа и тн. Тук има термо кутии от стиропор и ще взема една ако е нужно. Снимки не съм правил, защото се местят и се размазват. Заснел съм кратко видео от 2 минути и на него може да видите всички златни. Има и няколко снимки, но на тях почти нищо не се вижда. На клипчето съм уловил всичко подробно. Също към златните ще добавя и хелера и молинезията. Лесно мога да ги пусна в реката, но ми е жал защото едва ли ще оцелеят, а все пак съм ги гледал повече от година и половина и ми се иска да отидат при някой който ще се грижи за тях.
 :P
https://www.youtube.com/watch?v=H5fVxl5XtaQ

Неактивен pavel9833

• Регистриран потребител
  • Публикации: 4
Отг: Подарявам златни рибки. СПЕШНО
« Отговор #1 : събота, 29 август 2020 г., 09:18 ч. »
0876511928 , Обади се ако не се намери на кой да ги дадеш във Варна  :drinks:

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.