Рибки > Хищници в аквариума

Проблем при папагали

(1/2) > >>

kojuharov82:
Става на въпрос за 3 рибки папагал , които живеят с ягуари и астронатуси , при които проблема го няма , виждат се като брадавици по тях даже почти като дупки стават, аквариума е 850 литра и е на 3 години , с два канистъра и две въздушни помпи с по 4 изхода за въздух , водата се сменя на 2 седмици на 40% ,нещо не можах да кача фаил за да видите , но предполагам някой се е сблъсквал с това , интересното е че другите рибки нищо им няма само при папагалите, в зоомагазина казаха да намажа рибките с йодасепт и да ги върна вътре :cry1:

dndechev:
Без снимка ще е много трудно. За кои Папагали говориш, че през годините съм виждал на какво ли не да викат папагал. Ако става дума за червените хибриди- те са изключително корави същества. Имам предвид, че почти не боледуват в почти всякакви условия. Пробвай пак със снимката та да видим за какво иде реч.

dimitarkrastev:
Първо - не мажи рибата с нищо!
Второ - прати ми снимките по фейсбук, а аз ще ги кача тук, след като не можеш сам.
Трето - има доста болести приличащи на "брадавици" - трябват снимки!

dimitarkrastev:
Хайде колеги акваристи, помогнете с диагноза и лечение на тази болест!
П.С.1 Снимките са на kojuharov82, а аз само ги качвам в сайта!
П.С.2 Мисля, че се сещам коя е болестта, но нека по-опитните от мен се изкажат, а после и аз ще споделя мнение!

dimitarkrastev:
Adam, моля да се включиш, защото смятам, че ти си спеца по тея неща!  :polling:

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия