Рибки > Дънни рибки

Боция Клоун

(1/3) > >>

nkolai4o:
Здравейте реших да си взема пасажни рибки ,и си взех Родостомус красиви рибки.Но всеки ден почнаха да ми изчезват една по една .За съжеление тази вечер станах свидетел как боциите ми изядоха една ,явно ги ядат .Какво може да предизвика такава агресия.Интересното че през деня всичко е нормално,но като загася осветлението ги нападат.

niki_o:
Жива ли беше при нападението? Боциите са чистачи и ще разчистват умиращи риби-условията ако недопадат на Родостомусите не е чудно че уредяват ;)

nkolai4o:
Жива беше да всичките родостомуси са във отлично здраве.Те просто ги нападат и ядат.Възможно ли е да не ги храня достатачно.Тези боций ги имам от 8 години до сега не са били така агресивни към други риби или може би аз не съм забелязвал.

malomir:
Странно. Не съм чувал за агресивам боция досега.

milkoga1:
Здравейте, имам въпрос (не точно по темата за което се извинявам), имам 120 л.аквариум с гупи,хелери,плати,данио и няколко сомчета.Също така имам боция клоун около 4 годишна.Наскоро ми се появиха охлювчета и доста бързо превземат аквариума.Въпросът ми е дали да си потърся още 1-2 боции и дали обезателно трябва да са клоун или може и други видове.Разбрах че по принцип е добре да са няколко(но от 1 вид или може примерно комбинирани със синя боция,боция йо-йо).Също така четох че добър начин за борба с охлювите е охлюв Хелена.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия