Автор Тема: помогнете  (Прочетено 7404 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Rama

• Мотохолик, акваманиак
  • Модератор на раздел
  • Публикации: 866
  • Нас. място: гр.София
  • Ако ще се давиш, не се мъчи в плитка вода.
Отг: помогнете
« Отговор #15 : сряда, 09 февруари 2011 г., 21:43 ч. »
Пускал съм 3 аруани - 15см в не много обширен аквариум (повърност - 120/50). Просто не спряха да се бият и се наложи да ги разделя в различни съдове.
Мисля, че група може да се гледа в много голям аквариум и то ако са пуснати заедно, и са на еднакъв размер. В твоя случай новата май няма да изкара дълго  :bash:.
Лесно забравяме грешките си, ако не са известни на никого освен на нас.

Неактивен bandita

• Активен потребител
  • Публикации: 733
  • Нас. място: Стара Загора
  • бандита забавя,но не забравя
« Отговор #16 : сряда, 09 февруари 2011 г., 21:51 ч. »
Пускал съм 3 аруани - 15см в не много обширен аквариум (повърност - 120/50). Просто не спряха да се бият и се наложи да ги разделя в различни съдове.
Мисля, че група може да се гледа в много голям аквариум и то ако са пуснати заедно, и са на еднакъв размер. В твоя случай новата май няма да изкара дълго  :bash:.

разбрах колега,благодаря ти за информацията,исках да сложа астронатуси,ама ми казаха че много боледували,вярно ли е това?
1500 литров-MONSTER FISH

Неактивен Rama

• Мотохолик, акваманиак
  • Модератор на раздел
  • Публикации: 866
  • Нас. място: гр.София
  • Ако ще се давиш, не се мъчи в плитка вода.
« Отговор #17 : сряда, 09 февруари 2011 г., 22:29 ч. »
Aстронотусите са риби, които за да бъдат в добра форма се нуждаят от вода с добри качества. Селекционните форми като албиноси, червени и др. са податливи на доста заболявания. Някои други хищници като панцерни щуки, полиптеруси, бодливи змиорки (erythrotaenia) и сомове са далеч по-непретенциозни и издръжливи.
Като се вкарват едри цихлиди в един аквариум, трябва да се има в предвид тяхната териториалност и един не малък аквариум като твоя може бързо да отеснее.
Лесно забравяме грешките си, ако не са известни на никого освен на нас.

Неактивен bandita

• Активен потребител
  • Публикации: 733
  • Нас. място: Стара Загора
  • бандита забавя,но не забравя
« Отговор #18 : събота, 12 февруари 2011 г., 15:21 ч. »
Aстронотусите са риби, които за да бъдат в добра форма се нуждаят от вода с добри качества. Селекционните форми като албиноси, червени и др. са податливи на доста заболявания. Някои други хищници като панцерни щуки, полиптеруси, бодливи змиорки (erythrotaenia) и сомове са далеч по-непретенциозни и издръжливи.
Като се вкарват едри цихлиди в един аквариум, трябва да се има в предвид тяхната териториалност и един не малък аквариум като твоя може бързо да отеснее.

каква цена вървят Полиптерусите?в софия продават ли се някъде ?
1500 литров-MONSTER FISH

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.